Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Biçer Karaca İmamoğlu’nu Seçimler İçin Honaz’a Davet Etti!

CHP Denizli Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, dün Ekrem İmamoğlu’nun mazbata teslim töreninin gerçekleştiği Çağlayan Adliyesi’nde izdiham arasında bir camın patlaması sonucu yaralanmıştı. Biçer Karaca’ya geçmiş olsun ziyaretlerine gelen isimlerden biri de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu. İmamoğlu ziyaretinde Biçer Karaca’nın Honaz seçimi için İmamoğlu’nu Honaz’a daveti dikkat çeken detay oldu.

CHP Denizli Milletvekili ve

CHP Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Çağlayan Adliyesi’nde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mazbata almak için İl Seçim Kuruluna geldiği sırada yaşanan arbedede kırılan bir cam parçasıyla sol kolundan yaralandı.

EKREM İMAMOĞLU’NDAN ZİYARET

İstanbul Büşükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu mesaisinin ilk gününe başlamadan önce adliyede yaralanan CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca’yı ziyaret etti. Bu ziyaretle ilgili larak İmamoğlu şu paylaşımda bulundu: “Dün adliyede mazbata alımı esnasındaki yoğunluktan kaynaklı talihsiz bir kaza geçiren Genel Başkan Yardımcımız Gülizar Biçer Karaca’yı ziyaret ederek kendisine ve diğer hastalara geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Acil şifalar diliyorum” dedi.

BİÇER KARACA, İMAMOĞLU’NU HONAZ SEÇİMLERİNE DAVET ETTİ

Geçmiş olsun ziyareti esnasında CHP Denizli Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, İmamoğlu’nda Honaz’da iptal olan seçimden bahsetti. Biçer Karaca, İmamoğlu’na, ‘Honaz ilçemize sizi götüreceğiz. Orada seçim iptal oldu. Siz gelirseniz kazanacağız’ dedi. Bunun üzerine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gülümseyerek ‘Öyle mi diyorsunuz?’ diye sordu. Bu sorunun üzerine Biçer Karaca, ‘Şimdi AKP’nin kasası nasıl İstanbul’sa, Denizli’nin kasası da Honaz.’ yanıtını verdi. Honaz’daki oy farkının ne kadar olduğu soran İmamoğlu’na Gülizar Biçer Karaca, ‘1 oyla kazanmıştık. Kısıtlı seçmen buldular bir tane. O da kendi seçmenleriydi zaten.’ diye yanıt verdi. İmamoğlu ise ‘ İyi olur her şey. Dur bakalım. Hani bir genç nasıl bağırıyor. ‘Her şey çok güzel olacak’ diye. Sayın Genel Başkan Yardımcım. O inanç çok güzel bir şey. Onu hiçbir zaman yitirmemek lazım. Her şey çok güzel olacak’ dedi.