Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bilgisayarında uygunsuz görüntüler ele geçirilen öğretmen açığa alındı

MUĞLA’NIN MİLAS İLÇESİNDE, TAMİRCİYE GÖTÜRDÜĞÜ BİLGİSAYARINDA UYGUNSUZ GÖRÜNTÜLER ELE GEÇİRİLEN ÖĞRETMEN S.B., AÇIĞA ALINDI.

MUĞLA’NIN MİLAS İLÇESİNDE, TAMİRCİYE

Muğla’nın Milas ilçesinde, tamirciye götürdüğü bilgisayarında uygunsuz görüntüler ele geçirilen öğretmen açığa alındı.

Edinilen bilgiye göre; Milas’a bağlı Kazıklı Mahallesi’nde öğretmenlik yapan S.B.’nin (54) bozulan bilgisayarını tamirciye göndermesiyle ortaya çıkan olayda, bilgisayarın hard diskinde çocuk pornosu ve kendisine ait fetiş görüntüler ele geçirildi. Bilgisayarın içinde görüntüleri fark eden tamirci, durumu hemen güvenlik güçlerine bildirdi. Emniyet mensupları söz konusu bilgisayara el koyarak inceleme başlatırken, görüntülerin bulunduğu bilgisayarın sahibi öğretmen S.B. gözaltına alındı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından açığa alınıp, hakkında soruşturma başlatılan S.B.; işlemlerinin ardından Milas Adliyesi’ne sevk edildi.

Seks ihtiyaçları olan ve bu ihtiyaçlarını gideremeyen adeta hasta olan bir kişi olabilirsin ve senin ilacın benim bebeğim. Ben de kendimi hasta olarak adlandırmaktayım ve ilacımı aramak için Ankara da yaşayan olarak ilacımı aramaktayım hayatım. Sen de Ankara da yaşıyormuşsun galiba. Oturmuş olduğun semtin benim için pek bir önemi yok bebeğim. Ben senin istediğin her yere gelebilirim canım. İstersen en uç noktası olsun oturduğun yer, benim için asla sorun engel etmemektedir hayatım.  Senin ile birlikte olmak için ve ikimizin de ilaçlarını yutmaları için sadece biz ikimiz gerekli olduğunu biliyorum ve ona göre davranmaktayım canım. Sen de bana ilacın olarak bakarsan o zaman daha çok zevk alacağını söylemek istiyorum.