Bir Yıldır Kayıp Kardeşini Arıyor

Bir Yıldır Kayıp Kardeşini Arıyor
Yayınlama: 17.04.2018
A+
A-

Yaklaşık bir yıl önce kaybolan Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde kaybolan 48 yaşındaki Mustafa Er’den bir türlü haber alınamıyor. Aylardır gece gündüz her yerde kardeşini arayan ağabey Bayram Er, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan kardeşinin bulunması için yardım istedi. 

https://youtu.be/dncL6SVMv9I

Ağabey Bayram Er, Kırkağaç’ta geçen yıl Mayıs ayında kaybolan, kaybolduktan sonra Akhisar’da görülen ve aylardır bulunamayan 48 yaşındaki kardeşi Mustafa Er’in hayatından endişe ediyor. Kardeşinin akli dengesinin yerinde olmadığını söyleyen Bayram Er, İHA kameralarına konuşurken, kardeşi Mustafa’ya seslenerek “Mustafam neredesin, ne olur çık gel?” dedi.

Geçen yıl kayboldu, akli dengesi de yerinde değil

Aylardır kardeşinden haber alamadıklarını kaydeden Bayram Er, “Kardeşim Mustafa Er’den bir yıldır haber alamıyoruz. Geçen yıl kayboldu, akli dengesi de yerinde değil. Kardeşimi gören, duyan varsa Allah rızası için bize yardım etsin. Ben bir yıldır haber alamadığımız için kardeşimin öldüğünden korkuyorum. Mustafa rahatsızdı hap kullanıyordu. Bir yıldır hapını kullanamadı. Gidip, geldiği yerleri bilmiyor, kendini ifade edemiyordu. Her kuruma gittik ama bir netice alamadık. Görenler ya bize ya da en yakın jandarma ve polise bildirsin. Mustafa’yı gelip alalım, bulalım. Kardeşimin ölüsünü, dirisini istiyorum. Kardeşim 48 yaşındaydı. Kırkağaç’ın halkı, esnafı onu bilirdi, hiç kimseye bir zararı yoktu herkes onu severdi. Çay söyler, çorba verirlerdi. Mustafa kardeşim bir yıldır neredesin, her yerde seni aradık ama bulamadık. Bulsam şimdi sarılır öperdim. Ben başımı yastığa koyduğumda, her yağmur her kar yağdığında acaba kardeşim şimdi ne yapıyor diye düşünüyorum. Boğazımdan lokma geçmiyor. Kardeşim Mustafa neredesin, neredeysen çık gel. Bulursam hemen doktora götürüp tedavisini yaptıracağım, bakımını üstleneceğim. Hiç bakamaz isem huzur evine yatıracağım. Kırkağaç’ın garajından Soma gidiyor ve en son Akhisar’da görülmüş. Daha sonra Denizli’de olduğu söylendi. Denizli’ye gittim aradım bulamadım. Mustafa 20 ay askerlik yaptı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yalvarıyorum, ne olur yardım edin. Mustafa’nın okuma, yazması yok, bizi arayamaz. Gören, duyan varsa Allah rızası için 0541 430 0292 numaralı telefonu arasın. En azından yaşayıp yaşamadığını bileyim. Ölmüşse hayrını yapayım yerini bileyim, kafamda dinç olsun” diye konuştu.
Çiftçilikle geçimini sağlayan Bayram Er, kardeşinin fotoğrafına bakıp, “Kardeşim seni çok özledim, neredeysen, yaşıyorsan çık gel” diyerek gözyaşlarını tutamadı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.