Birgül Bilal cinayetinin işlendiği dehşet anları kameraya yansımış!

İzmir’in Konak İlçesinde eski sevgilisi İrfan Çengel tarafından öldürülen kuaför işletmecisi Birgül Bilal’ın son anları telefon kamerasına yansıdı.

Birgül Bilal cinayetinin işlendiği dehşet anları kameraya yansımış!
Yayınlama: 17.10.2019
A+
A-
https://youtu.be/S74sfc41RaM

İzmir’e bağlı Konak ilçesinde meydana gelen olayda güzellik salonu işletmecisi olan Birgül Bilal, sabah saatlerinde işletmesinin önünde eski sevgilisi olduğu iddia edilen İrfan Çengel ile karşılaştı. Bilal ve Çengel kısa süre sonra tartışmaya başladı. Tartışmanın sertleşmesi sonrası elinde pompalı tüfek bulunan Çengel, çevredekiler ‘yapma’ ikazlarına rağmen önce Birgül Bilal’i vurdu ardından kız kardeşi Songül Bilal’e ateş etti. Ardından silahı kendine doğrultan İrfan Çengel, intihar etti.

DEHŞET ANLARI KAMERAYA YANSIMIŞ!

Konak’ta yaşanan bu dehşet anları vatandaşın telefon kamerasına yansıdı. Kamera yansıyan görüntülerde çevredeki vatandaşların ikazlarına rağmen İrfan Çengel, cinayeti işliyor, ardından intihar ediyor.

ABLA DEFNEDİLDİ KARDEŞİN HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR!

Birgül Bilal’in cenzazesi Basmane ilçesindeki Çorakkapı Camisinde kılınan namazın ardından defnedildi.

İrfan Çengel’in cenazesinin de yakınları tarafından defnedildiği öğrenildi.

Dehşet anlarından yaralı olarak hastaneye kaldırılan Birgül Bilal’ın kız kardeşi Songül Bilal’in ise kaldırıldığı Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavisi sürerken ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.