Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bjarnason Denizlispor’a çok yakın!

Spor Toto Süper Lig’e son Şampiyon Galatasaray’ı 2-0 yenerek başlayan Yukatel Denizlispor, transfer sezonun kapanmasına kısa bir süre kala transfer çalışmalarına devam ediyor. Horoz’un bu kez hedefi İzlanda milli takımda dikkatleri üzerine çeken isim Birkir Bjarnason oldu.

Spor Toto Süper Lig’e

Süper Lig’e müthiş bir başlangıç yapan Yukatel Denizlispor, Teknik Direktör Yücel İldiz’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Horoz için gündeme gelen en yeni isim İzlanda Milli takımında Dünya kupası ve Avrupa Şampiyonasında oynadığı futbol ile dikkatleri üzerine çeken Birkir Bjarnason oldu. Geçtiğimiz sezon İngiletere Championship’te Aston Villa ile Premier Lig’e çıkma mücadelesi veren Bjarnason, takımı ile mutlu sona ulaşmayı başarmıştı. Sağ ayaklı olan 31 yaşındaki 1,84 Boyundaki İzlandalı futbolcunun Aston Villa ile olan sözleşmesi sona erdi. Halen serbest statüde bulunan Bjarnason ile temas kuran yeşil siyahlı ekibin oyuncu ile anlaşma sağlamak için Denizli’ye davet ettiği iddia edildi. İzlandalı futbolcu ile şartlarda anlaşılması halinde transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu öne sürüldü.

‘2 OYUNCU TAKVİYESİ DAHA YAPACAĞIZ’

Geçtiğimiz sezon ortasında gelen ve sezon sonu Denizlispor’u mutlu sona ulaştıran Teknik Direktör Yücel İldiz, Süper Lig’de verecekleri mücadele için transferin devam etmesi gerektiğini ifade etmişti. Gerekli raporu yönetime aktaran tecrübeli hocanın özellikle stoper mevki konusunda bir talebinin olduğu ifade edilmişti. Transfer sezonunun kapanmasına sayılı günler kala Yukateş Denizlispor yönetiminin de elini abuk tutarak gerekli takviyeleri yapıp ‘ilk 5 hedefini’ gerçekleştirmek istediği belirtiliyor.

Transfer dönemi sonuna kadar iki oyunca daha almak istediklerini belirten İldiz basın mensuplarına şöyle konuşmuştu; “Transfer konusunda izim veremem ama komitemiz bu konuda yoğun bir şekilde çalışıyor. 2 oyuncu takviyesi daha yapacağız transfer dönemi sonuna kadar. Yapmamızda gerekiyor. Planladığımız şekilde gidiyor.”

BİRKİR BJARNASON KİMDİR?

Birkiğr Bjarnason, 27 Mayıs 1988’de İzlanda’nın Akureyri kentinde dünyaya geldi. Profesyonel futbol kariyerine Norveç Ligi’nde mücadele eden Viking kulübünde başladı. Viking’in ardından sırasıyla, Bodo Glimt, Standard Liege, Pescara, Sampdoria, Basel’de forma giyen İzlandalı futbolcu, son 3 sezonda İngiltere’nin köklü ekiplerinden Aston Villa’da forma giyiyordu. Bjarnason, Aston Villa’da forma giydiği son 3 sezonda toplam 55 maça çıktı. Çıktığı 55 maçın 32’sinde ilk 11 çıkan tecrübeli isim, 6 gol 2 asistlik performans ortaya koydu. Geçtiğimiz sezon İngiltere Championship’te oynayan Aston Villa’da 17 maçta ilk 11’de 11 kez çıkan Bjarnason 2 gol kaydetti.

Haber: Serkan ÖZKURT

Tecrübeli Viking Horoz’a çok yakın!