Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Böbreğinden olacaktı, son anda kurtuldu

KANSERLİ BÖBREĞİ ALINMAK İSTENEN SÖKE’Lİ 74 YAŞINDAKİ BELKİYA GÜLER, BAŞKA BİR HASTANEDE YAPILAN AMELİYATLA BÖBREĞİNDEKİ TÜMÖRDEN KURTULDU

KANSERLİ BÖBREĞİ ALINMAK İSTENEN

Kanserli böbreği alınmak istenen Sökeli 74 yaşındaki Belkiya Güler, başka bir hastanede yapılan ameliyatla böbreğindeki tümörden kurtuldu.

Aydın’ın Söke ilçesinde yaşayan 64 yaşındaki Belkiya Güler, ağrıları için gittiği hastanede böbrek kanseri olduğunu öğrendi. Güler’e komisyon kararıyla böbreğinin alınacağı söylenirken, bu karar konusunda ne yapacağını bilmeyen 2 çocuk babası Güler, tavsiyesi ile gittiği özel bir hastanede böbreğinin alınmasına gerek kalmadan tümörden kurtuldu.

Söke ilçesinde yaşayan 64 yaşındaki Belkiya Güler, aşırı bir şekilde böbrek ağrısı çekiyordu. Doktora giden yaşlı adam, böbrek kanseri olduğunu öğrendi. Daha sonrada gittiği hastanede Güler’e komisyon kararıyla böbreğinin alınacağı söyledi. Yaşlı adamın bu karar konusunda ne yapacağını bilemedi. Belkiya Güler, dünürünün tavsiyesiyle daha sonrada İzmir’de özel bir hastaneye başvurdu. Güler, daha sonrada doktorlara muayene oldu. 64 yaşındaki adam, yapılan ameliyat ile böbreğinin alınmasına gerek kalmadan tümörden kurtulmayı başardı.

Ameliyat sonrası konuşan Belkiya Güler, “Aydın’da ağrılarımdan dolayı doktora gittim. Oradaki doktorum prostattan şüphelendi ve ultrason çektirmemi istedi. Ultrasonu çektirdim ve sağ böbreğimde tümör olduğunu öğrendim. Hastane komisyon kararıyla böbreğimin alınmasına karar verdi. O sırada dünürümün tavsiyesi ile İzmir’e geldik. Burada bir takım tetkikler yapıldı ve böbreğin alınmasına gerek olunmadığı söylendi. Uygulanan kapalı cerrahi yöntem ile böbreğimdeki tümör bir kaç kesikle çıkarıldı” dedi.