Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bodrum’da iğrenç olay! Öz kızına 20 yıl boyunca cinsel istismar eden adamın cezası ertelendi

Bodrum’da istismar davası sonuçlandı. İddiaya göre öz kızına 20 yıl boyunca istismarda bulunan şahsın yargılanması sona erdi. Zanlıya cinsel saldırıdan 5 yıl 7 ay ceza verildi. Verilen ceza ertelenince aile isyan etti.

Bodrum'da istismar davası sonuçlandı.

Muğla’nın Bodrum İlçesinde yaşamını sürdüren 29 yaşındaki bir kadın, iddiaya göre 7 yaşında öz babasının cinsel saldırısına maruz kaldı. Tehdit ve şiddet uygulayarak kızına cinsel saldırıda bulunan şahıs, kız evlendikten sonra da cinsel istismara devam etti. 

Kent TV’den Hamdi Yörür’ün haberine göre, Şu an 29 yaşında olan N.A., yaklaşık 2 yıl önce annesine durumu itiraf etmesinin ardından, diğer kardeşlerinin de desteğiyle jandarmaya giderek şikayetçi oldu ve dava başladı.  Karar duruşması görülen davada sanık, delil yetersizliği sebebiyle sadece cinsel saldırı suçundan 5 yıl 7 ay ceza aldı. Aldığı ceza ertelenince sanık tutuklanmadı. N.A. ile annesi ve kardeşleri, sanığın sadece taciz değil, tecavüz eyleminde de bulunduğunu ifade ederek bir üst mahkemeye başvuracaklarını dile getirdiler.