Bollywood’un Ünlü Yönetmeni Çekimler İçin Pamukkale’de!

Hindistan’ın ünlü yönetmenlerinden Baba Yadav, Shahid Khan’ın video klip çekimi için Pamukkale’ye geldi. Klip Hindistan’da gösterime girecek.

Bollywood’un Ünlü Yönetmeni Çekimler İçin Pamukkale’de!

Türkiye’ye bir video klip çalışması için gelen ünlü yönetmen Baba Yadav’ın Türkiye’de son durağı  oldu. Shahid Khan’ın video klibinin çekimi için Türkiye’de bulunan ünlü yönetmen,Bodrum ve Kapadaokya’da çekimlerin ardından çekimlerin son durağı olan ’deydi. Hindistan’da tanınan bir yönetmen olan Yadav, ’de çekimlerinin ardından İstanbul’da Tarihi ve doğal güzellikler üzerine çekimler için ’den ayrılacağı öğrenildi. ’ta ekin tarlaları ve kaplıcalarda gerçekleştirilen çekimler renkli görüntülere sahne oldu. Pamukkale’yi çok beğendiğini belirten Yönetmen Yadav, ‘Daha önce böyle bir yer görmemiştim, görülmemiş bir yer. Geldiğime çok mutlu oldum onur duydum’ dedi.

 

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı bollywood-yonetmen-baba-yadav10.jpg

 

Hintli Yönetmen Yadav ekibi ile birlikte Halıcı Ahmet Urkay Etnografya Müzesi’nde mekan gezileri çalışmaları yaptı. Pamukkale’nin Dünya’ya tanıtımı için de önemli olan bu çekimleri gelecekte de sürdürmek istediklerini ifade eden Hinti Yönetmen Türkiye’ye 4. defa geldiğini ve en çok Pamukkale’ye hayran kaldığını söyledi.

Haber: Serkan ÖZKURT

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı bollywood-yonetmen-baba-yadav1.jpg

Gazeteci Ahmet Deda, Hindistan’ın ünlü yönetmeni Baba Yadav ile kısa bir röportaj gerçekleştirdi. İşte o röportajdan renkli anlar;

 

 

 

Yayınlama: 22.05.2019
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.