Bornova Aşkına Haydi Salona!

Bornova Aşkına Haydi Salona!
Yayınlama: 22.11.2018
A+
A-

Geçtiğimiz yıl gençlerden kurulu kadrosu ile play-offlara kalma başarısını gösteren Bornova Belediyespor Basketbol Takımı, bu yıl da zirve mücadelesi veriyor. Lige üçte üç yaparak başlayan Yeşil-Beyazlılar, bu hafta Merkez Efendi Belediye Denizli Basket’i konuk edecek. Oyuncular ve teknik heyet ve Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın en büyük arzusu, Bornovalı basketbolseverlerin bu önemli maçta tribünlerde olması.

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde zirve mücadelesi veren Bornova Belediyespor, 24 Kasım Cumartesi günü çok önemli bir maça çıkacak. Oynadığı üç maçta üç galibiyet elde edip 6 puan toplayan ve maç eksiği ile üçüncü sırada yer alan Yeşil-Beyazlı ekip, oynadığı dört maçı da kazanan Merkez Efendi Belediye Denizli Basket’i konuk edecek. Bornova Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’ndeki karşılaşma saat 15.00’da başlayacak.

https://youtu.be/IURXKCkpzQM

Kaptan Emre Pulat: Savaşan bir takım izleyecek

Maçın hazırlıklarını sürdüren Bornova Belediyespor, zorlu mücadelede Bornovalılardan destek bekliyor. Kaptan Emre Pulat  maçın önemine dikkat çekerek, “İyi çalışıyoruz. Genç ve dinamik bir ekibiz. Kazanacağımıza inanıyoruz ama taraftarımızın yanımızda olması gerekiyor. Bizi yalnız bırakmasınlar. Sahada savaşan sonuna kadar mücadele eden bir takım görecekler” dedi.

Antrenör Zafer Aktaş: Basketbol seyirci ile güzel

Antrenör Zafer Aktaş ise sezonu iyi bir başlangıç yaptıklarına dikkat çekerek şöyle konuştu: “İkisi deplasmanda olmak üzere oynadığımız 3 maçı da kazandık. Seyircimizin desteği ile bu maçı da kazanmak istiyoruz. Oyuncularımız ellerinden geleni yapıyor. İyi çalışıyoruz. Sezonu istediğimiz yerde bitireceğimizi umudediyorum. Ama başarı sadace oyuncularla gelmiyor. Basketbol seyirci ile güzel. Tüm Bornovalıları bu güzel gençleri izlemeleri için maça davet ediyoruz. Gelsinler. Maç sonunda galibiyetimizi birlikte kutlayalım”

Başkan Olgun Atila: Gençlerimizin yanında olalım

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da zirve mücadelesi verdiklerini vurgulayarak, “Çoğu alt yapımızdan gelen ve Yaşar Üniversitesi öğrencilerinin de aralarında bulunduğu mütavazi kadromuzla verdiğimiz mücadele tüm Bornovalıları genç sporcularamıza destek olmaya çağırıyorum” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.