Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bornova’da Barış Manço unutulmadı

Yediden yetmişe herkesin gönlünde taht kuran ve şarkıları dilden dile dolaşan Barış Manço, ölümünün 22’inci yılında Bornova Belediyesi tarafından anıldı. Dramalılar Köşkü Bornova Kent Arşivi ve Müzesi’nde düzenlenen ‘Barış Çocukları’ adlı etkinlikte Bornovalı minikler Barış abileri için şarkı söyledi. Pandemi nedeniyle vatandaşlara kapalı olarak yapılan etkinlik Bornova Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden izleyicilerle buluştu.

Yediden yetmişe herkesin gönlünde

Konserde Bornova Belediyesi Hobi ve Beceri Edindirme Kurslarında müzik eğitimi alan çocuk kursiyerler görev aldı. Keman eğitmeni İlknur Güneş yönetiminde ve piyano eğitmeni Caner Araal eşiliğinde sahneye çıkan minikler, Anadolu rock müziğinin efsane isimi Barış Manço’nun unutulmaz şarkılarından olan Günaydın Çocuklar’ı seslendirdi. Keman’ında yer aldığı mini konserde şarkının sözleri şiir olarakta okundu.  Konserin ardından çocuklar Manço’nun anısına gökyüzüne balonlar saldı. 

Barış Manço’nun Tükiye’nin unutulmaz sanatçılarından biri olduğunu ifade eden Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Şarkıları hala dillerde dolaşan sanatçımızı saygı ve rahmetle anıyoruz. Kendisini unutmadık, gelecek nesillere de unutturmayacağız”dedi.