Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bornova’dan aday adayı Koçanalı, ziyaretleri hızlandırdı

KOÇANALI, SON OLARAK DA İZMİR BALKAN GÖÇMENLERİ KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ (İZMİR BAL-GÖÇ) GENEL BAŞKANI ABDURRAHİM NURSOY VE YÖNETİM KURULUNU ZİYARET ETTİ. CHP’Lİ ONUR KOÇANALI, ZİYARETİ SIRASINDA DERNEK YÖNETİCİLERİYLE PROJELERİNİ PAYLAŞTI.

KOÇANALI, SON OLARAK DA

CHP’den Bornova Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Avukat Onur Koçanalı, “Halkın içinde, halkla yönetim” sloganıyla çalışmalarını devam ettiriyor.

Avukat Onur Koçanalı, CHP’den Bornova Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklamasının ardından dur durak bilmiyor. “Halkın içinde, halkla yönetim” sloganıyla aday adaylığı sürecine başlayan Koçanalı, sık sık sivil toplum kuruluşları, muhtarlarla bir araya geliyor.

Koçanalı, son olarak da İzmir Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (İzmir Bal-Göç) Genel Başkanı Abdurrahim Nursoy ve yönetim kurulunu ziyaret etti. CHP’li Onur Koçanalı, ziyareti sırasında dernek yöneticileriyle projelerini paylaştı. Koçanalı, Bornova’da halkın içinde olmadan sorunların tam olarak belirlenemeyeceğini ve dolayısıyla gerçekçi çözümler için koltukta oturmaktan çok sokaklarda sık sık dolaşacağını belirtti. Çamdibi’nde doğup büyüdüğünü belirten Koçanalı, “Yaşadığım kentin sorunlarını hakimim ve çözüm yollarını biliyorum. Sorunların çözümünde avukatlık mesleğimin de getirdiği; ’adalet’ duygusuyla, ilçemizde bölgeler arasında, liyakat üzerine kurulu bir ekiple, eşitlikçi bir yönetim gerçekleştireceğiz” dedi.