Bornovalılar İyilikle Bir Araya Geliyor

Bornovalılar İyilikle Bir Araya Geliyor
Yayınlama: 08.02.2018
A+
A-

Bornova Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olan Dost Marketlerden yararlananların sayısı 5160’a ulaştı.  Dost Market’in Çamdibi Şubesi’nden yararlananlar Şehit Er Adem Bilaloğlu Tesisleri’nde düzenlenen organizasyonda buluştu. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da onları yalnız bırakmadı.

Ortak akıl ilkesi ile proje, yatırım ve hizmetleri hayata geçiren Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Dost Market Buluşmaları ile Bornovalılarla biraraya geliyor.

Ortak akıl ilkesi ile proje, yatırım ve hizmetleri hayata geçiren Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Dost Market Buluşmaları ile Bornovalılarla biraraya geliyor.

Bornova Belediyesi’nin Türk Kızılayı Bornova Şubesi işbirliği ile 2014 yılında hayata geçirdiği Dost Market projesi örnek bir sosyal sorumluluk projesi olarak büyümeye devam ediyor. Dördüncü Şubesi Çamdibi’nde açılan Dost Marketten yararlananların sayısı 5160’ı buldu.Dost Market’in Çamdibi Şubesi’nden yararlananlar Bornova Belediyesi organizasyonunda Şehit Er Adem Bilaloğlu Tesisleri’nde bir araya geldi.Toplantıda vatandaşlar görüş, öneri ve dileklerini kurulan stantlar aracılığı ile birebir aktarma şansı da buldu.

İyiliğe aracılık etmek misyonu ile çalışan Dost Markett’en yararlanan ailelerin yer aldığı toplantıya katılan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornovalılara hizmet etmenin büyük onur olduğunu söyledi. Dost Market Projesi’nin  4. yılına girdiğini ifade den Başkan Atila,“Bornova Merkez, Altındağ ve Doğanlar’dan sonra Çamdibi’nde de açtığımız şubemizle 4 yılda 4 şubeye ulaştık. Bu gün 5 bin 160 ihtiyaç sahibi aileye hizmet veriyoruz” dedi. Marketin Çamdibi şubesinden 900 ailenin faydalandığını belirten Başkan Olgun Atila, “Bu pojeyi hayata geçirirken dil, din, ırk hiç bir ayrım yapmadan ilçemizde bulunan tüm ihtiyaç sahibi ailelerin faydalanmasına önem verdik. Biz iyiliklerin ve güzelliklerin paylaşarak çoğalacağına, sıkıntılarında bu sayede azalacağına inanıyoruz. Bu gün burada Çamdibili
hemşehrilerimizle birlikteyiz. İlerleyen günlerde de Doğanlar, Altındağ ve Merkez’de bu buluşmalara devam edeceğiz” diye konuştu.

Bornova’da yaşayan herkes için çalıştıklarını ve projeler ürettiklerini ifade eden Atila, “Bizim için en önemli yatırım insanlarımıza ve geleceğimize yapılan yatırımdır. Bunlardan biri olan çocuklarımız için faaliyet gösteren BELGEM Dost Bilim Evi. Burada yaklaşık olarak 6 bin 500 çocuk ve gencimize ücretsiz eğitim desteği sağlıyoruz. Bu hizmetimizle doğruyu, bilgiyi araştıran, sorgulayan, geleceğimizi hazırlayan, Cumhuriyetçi ve Atatürkçü bir nesil yetiştirmek istiyoruz” diye konuştu.

Dost Marketten yararlanan ihtiyaç sahibi ailelerin motivasyonunu arttırmak ve bağlarını kuvvetlendirmek amacıyla düzenlenen toplantıda kadınlara “Bornova Bizim Evimiz” yazılı mutfak önlükleri de hediye edildi. Ayrıca etkinliğe katılan vatandaşlar görüş, öneri ve dileklerini kurulan stantlar aracılığı ile birebir aktarma şansı da buldu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.