Boya Yapan İşçiyi Elektrik Çarptı

 Manisa’nın Alaşehir ilçesinde özel bir üzüm işletmesinin çatı katında boya-badana yapan işçi, elindeki alüminyum saplı fırçanın yüksek gerilim hattına dokunması sonucu elektriğe kapıldı. Yaralanan işçi itfaiye ekipleri tarafından çatıdan merdivenle indirilerek, hastaneye götürüldü. 

Boya Yapan İşçiyi Elektrik Çarptı
Yayınlama: 17.08.2019
A+
A-

Olay, ilçeye bağlı Badınca Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, özel bir üzüm işletmesinin çatı katında boya yapan Y.K’nın (18) elindeki alüminyum saplı fırça bir anda binanın yanından geçen yüksek gerilim hattına temas etti.

BOYA YAPAN İŞÇİYİ ELEKTRİK ÇARPTI

Çarpmanın etkisiyle bir anda yere yığılan Y.K’yı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Servis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri çatı katında baygın olarak duran Y.K’yi merdiven yardımıyla indirerek, 112 Acil Servis ekiplerine teslim etti.

BOYA YAPAN İŞÇİYİ ELEKTRİK ÇARPTI

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Y.K daha sonra ambulansla Alaşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumunun ağır olduğu öğrenilen Y.K.’nın tedavisi sürerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BOYA YAPAN İŞÇİYİ ELEKTRİK ÇARPTI

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.