Böyle hırsızlık görülmedi: 40 bin dolarlık pırlanta yüzüğü yutarak çaldı

MUĞLA’NIN MARMARİS İLÇESİNDE YAŞANAN BİR HIRSIZLIK OLAYI BU KADAR DA OLMAZ DEDİRTTİ. İLÇEYE GELEN İRLANDALI TURİST, MÜŞTERİ GİBİ GİTTİĞİ KUYUMCUDA 40 BİN DOLARLIK PIRLANTA YÜZÜĞÜ YUTARAK ÇALDI. HASTANEDE RÖNTGENİ ÇEKİLEN TURİSTİN ÇALDIĞI DEĞERLİ YÜZÜK KARNINDA BULUNDU.

Böyle hırsızlık görülmedi: 40 bin dolarlık pırlanta yüzüğü yutarak çaldı
Yayınlama: 04.10.2018
A+
A-

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşanan bir hırsızlık olayı bu kadar da olmaz dedirtti. İlçeye gelen İrlandalı turist, müşteri gibi gittiği kuyumcuda 40 bin dolarlık pırlanta yüzüğü yutarak çaldı. Hastanede röntgeni çekilen turistin çaldığı değerli yüzük karnında bulundu.

Güvenlik kamerasına da yansıyan ilginç olay dün öğlen saatlerinde meydana geldi. Müşteri gibi geldiği sarraf dükkanında değerli yüzüklere bakan 54 yaşındaki İrlandalı turist Lan Campel, bir yüzüğü avucunun içine sıkıştırdı. Durumu fark eden sarraf şahsın çaldığı yüzüğü almak isteyince İrlandalı turist, yaklaşık 250 bin lira değerindeki pırlanta taşı ağzına atıp yuttu. Gözaltına alınan turist midesindeki taşın çıkartılması için hastanede gözetim altına alındı. Hırsızlık olayı ise güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.