Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BtcTurk Yeni Malatyaspor-Yukatel Denizlispor karşılaşıyor

Yukatel Denizlispor, Süper Lig’in 7. haftasında deplasmanda BtcTurk Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Müsabaka öncesi iki takımdan son gelişmeler, muhtemel 11’ler ve hakemler, Yeni Malatyaspor-YUKATEL Denizlispor maçı saat kaçta, maç hangi kanalda?

Yukatel Denizlispor, Süper Lig’in

Yeni Malatyaspor-Yukatel Denizlispor NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Lig’in 7. hafta mücadelesinde Yukatel Denizlispor, 4 Ekim Cuma günü saat 20:30’da başlayacak karşılaşmada Yeni Malatya Stadyumu’nda BtcTurk Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Trabzon bölgesi Üst Klasman Hakemi Bülent Birincioğlu yönetecek. Birincioğlu’nun yardımcılıklarını İlker Takpak ve Abdullah Bora Özkara üstlenecek. Mücadelenin 4’üncü hakemi ise Mustafa Aydın olacak. VAR’da Özgür Yankaya, AVAR’da Esat Sancaktar görev yapacak. Müsabaka BeIN Sport 2’den yayınlanacak.

HOROZ 4 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Lige Galatasaray ve Antalyaspor galibiyetleri ile başlayan Y. Denizlispor, son 4 haftadır 3 puandan uzak kalıyor. 4 haftalık periyotta Göztepe ve İstiklal Mobilya Kayserispor ile berabere kalan yeşil-siyahlılar, Konyaspor ve Kasımpaşa’ya kendi evinde mağlup oldu. Milli maç haftasına girilmeden önce son karşılaşma olan Yeni Malatyaspor deplasmanından 3 puan alma hesapları yapan Y.Denizlispor bu seriyi bozmak istiyor.

YÜCEL İLDİZ’İN SON ŞANSI MI?

Y. Denizlispor’u Süper Lig’e çıkararak büyük bir başarıya imza atan tecrübeli Teknik Direktör Yücel İldiz hakkında gelen art arda puan kayıplarının ardından söylentiler dolaşmaya başladı. Tecrübeli teknik adam ile Yeni Malatyaspor maçında alınacak olumsuz bir sonuç halinde yolların ayrılacağı yeşil-siyahlıların kulislerinde dönmeye başladı. Olası ayrılıkta milli ara avantaj olarak görülüyor.

HOROZ’DA EKSİK YOK

Yeni Malatyaspor maçı öncesi Y. Denizlispor sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz bu kritik maç öncesi,“Hiçbir skor kaygısı olmadan her müsabakaya çıkacağız, iki hafta kaçırdıklarımızı bu hafta yapmak istiyoruz işin gerçeği bu umarım bu hafta başarırız” dedi. İldiz, oyuncularının çok gol kaçırdığı yönündeki eleştirilere ise;“Oyuncu arkadaşlarımız ile görüştüğümüzde, ‘hocam iyiyiz, kötü giden bir şey yok, kaçırdıklarımızı atacağız’ dediler. Bu anlamda onların üzerine herhangi bir baskı da uygulamıyoruz” ifadelerini kullandı.

YENİ MALATYASPOR ÇIKIŞ ARIYOR

Sezon başında ligin fark yaratan teknik adamlarından Sergen Yalçın’ı takımın başına getirerek iddiasını ortaya koyan Yeni Malatyaspor UEFA Avrupa Ligi elemelerinde Olimpija’yı eleyerek iyi başlamasına karşın, Partizan eşleşmesinden mağlup çıktı ve avrupa defterini kapattı. Lige dönen Yeni Malatyaspor çıktığı 6 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 7 puan toplayabildi. Malatya temsilcisi Y.Denizlsipor galibiyeti ile çıkışa geçmek istiyor.

 

EKSİKLER VAR

Sarı-kırmızılılarda kırmızı kart cezalısı Mustafa Akbaş ile sakatlıkları süren Mina ve Gökhan Töre cuma günkü Denizlispor müsabakasında forma giyemeyecek. Bifouma’nın son durumuyla ilgili değerlendirme yapan kulüp sağlık heyetinin başarılı 10 numaranın Denizlispor müsabakasında görev almaması için herhangi bir nedenin bulunmadığını teknik heyete ilettiği belirtildi.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ REKABET

Y. Denizlispor ve Yeni Malatyaspor tarihlerinde 2 hazırlık maçı olmak üzere 6 defa karşılaştılar. Bu karşılaşmalarda Y. Denizlispor 2 galibiyet alırken, Yeni Malatyaspor 3 defa sahadan üstün ayrılan taraf oldu. 1 maç ise berabere noktalandı. Yeşil-siyahlıların 7 golüne, Sarı-Kırmızılılar 8 golle karşılık verdi.

MUHTEMEL 11’LER

Yeni Malatyaspor’un sahaya,Fabien Farnolle- Robin Yalçın,Teenage Hadebe, Sakıb Aytaç, İssam Chebake, Mitchell Donald, Afriyie Azquah, Ghaylen Chaaleli, Guillerme, Moryke Fofana ve Adis Jahovic 11’i ile sahada olması bekleniyor.

Yukatel Denizlispor’un ise, Adam Stackhowiak, Thiago Lopes, Oğuz Yılmaz, Cristian Sapunaru, Zakarya Bergdich, Issac Sackey(Kibong Mbamba), Radoslaw Murawski, İsmail Aissati, Modou Barrow, Oscar Estupinan ve Hugo Rodallega 11’i ile sahada olması bekleniyor.

HABER:ORAL CAN TATAR