Bu Projeler Denizli’yi Turizm’de Başkent Yapar

Millet İttifakı İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar Pamukkale mahallesinde Millet İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı ile birlikte ortak toplantı gerçekleştirdi. İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ve CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan’ın da katıldığı toplantıda Denizli’nin turizmde kaybettiği yılları geri kazanacağını belirten Bahtiyar, Pamukkale ve turizm ile ilgili projelerini açıkladı.

Bu Projeler Denizli’yi Turizm’de Başkent Yapar
Yayınlama: 22.03.2019
A+
A-

DENİZLİ TANITIM VAKFI İLE DENİZLİ DÜNYA MARKASI OLACAK

Millet İttifakı’nın İYİ Parti’li Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar “Denizli’miz Pamukkale gibi sadece doğa harikasıyla değil aynı zamanda sahip olduğu tarihi birikimiyle de önemli bir turizm potansiyeline sahip. Bu potansiyelin harekete geçirilmesi için sistemli, bilinçli ve belli bir program dahilinde markalaşma çalışmalarının sürdürülmesi gerekiyor. Bu çalışmaları kuracağımız Denizli Tanıtım Vakfı aracılığıyla sürdüreceğiz” dedi.

PAMUKKALE KÖYÜ

Millet İttifakı İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Pamukkale Köyü’nün bir turizm merkezi olması için kentsel yenilenme ve tasarım uygulamalarını hiç vakit kaybetmeden yaşama geçireceğiz” dedi. Bahtiyar konuşmasında “Doğa harikası Pamukkale’nin özelliklerinin öne çıkması, markalaşması ve gerekli altyapılarının tamamlanmasıyla Pamukkale Köyü, yerli ve yabancı turistlerin vakit geçirebileceği alanlara sahip olacak” ifadelerini kullandı.

ANTİK KENT VE KÜLTÜR TURİZMİ

“Denizli’miz asırlara yayılan önemli bir tarihi birikime sahip. İlimizin sahip olduğu antik kentler bu birikimin önemli göstergeleri arasında” diyen Bahtiyar, “55 tane Antik Kentin bulunduğu tarihte yaşanan 2 büyük savaşın yapıldığı Denizli’miz kültür turizmiyle de öne çıkacak” dedi. Tekstil ve dokuma başta olmak üzere Denizli’nin sahip olduğu tarihi ve kültür birikimini öne çıkarmak öncelik vereceğimiz konuların başında geliyor diyen Bahtiyar “bu birikimden özellikle fuar ve kongre turizminde faydalanmak turizmde temel hedeflerimizden biridir. Düzenlenen büyük organizasyonlarla Denizli’miz kongre ve kültür turizminde öne çıkacak” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.