Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bu Taraftara Bu Galibiyet Yakışırdı!

Spor Toto 1.lig’in 13.

Spor Toto 1.lig’in 13. haftasında Giresunspor’u ağırlayan Denizlispor rakibini 10 kişi kaldığı maçta 3-2 mağlup ederk, ligde oynadığı son 5 maçta 5 galibiyet elde etti.

Denizlispor, ligin 13. haftasında Giresunspor’u ağırladı. Bu sezon tarafatrın en çok ilgi gösterdiği maçta Denizlispor, maça kalesinde gol görerek başladı. Maçın 3. dakikasında William Sery’in attığı golle 1-0 geriye düşen Horoz, 34. dakikada Mehmet Akyüz’ün golüyle yanıt verdi.

HOROZ 55’TE 10 KİŞİ KALDI

Maç 1-1 devam derken 50.dakikada sarı akrt gören Kbong Mbamba 55. dakika ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundışında kaldı ve takımı 10 kişi bıraktı. Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran Giresunspor’un baskıları sonuç getirdi ve 75.dakikada maçta ikinci kez öne geçti. Maça 10 kişi devam etmekte zorlanan Horoz, maçtan taraftarın da desteği ile kopmayarak, bu golden hemen sonra Ziya Alkurt ile 2-2’yi yakalamayı başardı.

TARAFTARLA MAÇI ALDI!

Taraftarın yoğun tezahüratI ve desteği il mücadele gücünü arttıran Denizlispor, 84. dakikada köşe vuruşunda kale önünde yaşanan karambolde Abdülkerim Bardakçı topu filelere gönderdi ve Denizlispor 10 kişi kaldığı maçta, iki kez geriye düşmesine rağmen maçı lehine çevirdi. Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca Denizlispor, taraftarının da büyük ve coşkulu desteğinin olduğu maçta 3 puanı aldı ve Spor Toto 1.Lig’de oyanadığı son 5 maçı da kazanarak, üst üste 5 galibiyet başarısını elde etti.

MAÇTAN DETAYLAR

Stat: Atatürk
Hakemler: Kadir Sağlam xx, Mehmet Kağan Bingül xx, Emrah Ünal xx
Denizlispor: Stachowiak xx, Alperen Babacan xx, Taha Can xx Ziya Alkurt xx, İsmail Aissati xx, Mehmet Akyüz xx (Gökhan Süzen dk. 90 ?), Recep Niyaz xx (Burak Altıparmak dk. 87 ?), Burak Çalık xx (Deniz Vural dk. 57 x), Kerem Can Akyüz xx, Abdülkerim Bardakçı xx, Mbamba x
Yedekler: Asil Kaan, Furkan Şeker, Cenk Güvenç, Muhammed Himmet Ertürk
Teknik Direktör: Yücel İldiz
Giresunspor: Kayacan Erdoğan xx, Uğur Aslan Kuru xx, Sery xx, Landel xx, Dauda xx, Kağan Miray Bağış xx (Adama dk. 61 x), Kürşad Sürmeli xx, Volkan Okumak xx (Ozan Can dk. 81 x), Emre Uğur Uruç xx, Husmani (Muhammed İldiz dk. 78 ?), Hüsamettin Tut xx,
Yedekler: Anıl Atağ, Abdülkadir Kayalı, Ferhat Görgülü, Bahadır Erol
Teknik Direktör: Hüseyin Kalpar
Goller: Mehmet Akyüz (dk. 33), Ziya (dk. 76), Abdülkerim (dk. 84) (Denizlispor), Sery (dk. 3), Volkan (dk. 75) (Giresunspor)
Kırmızı Kart: Mbamba (dk. 55) (Denizlispor)
Sarı kartlar: Mehmet Akyüz, Deniz Vural, Abdülkerim, Aissati (Denizlispor), Emre Uğur, Volkan Okumak, Ozan Can, Kayacan Erdoğan (Giresunspor)