Buca’da koronavirüs tedbirlerine denetim

Türkiye genelinde koronavirüs (Covid-19) salgını tırmanışa geçerken, Buca’da esnafın ve vatandaşların aldığı tedbirlere yönelik denetimler arttırıldı. Buca Kaymakamı Mahmut Nedim Tuncer ile birlikte sahaya inen Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, “Koronavirüsle mücadelemizin bir an önce başarıya ulaşması ve sağlıklı günlere kavuşabilmemiz için herkesin aynı kararlılıkla mücadele etmesi şart” dedi.

Buca’da koronavirüs tedbirlerine denetim
Yayınlama: 04.12.2020
A+
A-

Buca’da koronavirüs haritası günden güne kırmızıya dönerken kentte alınan tedbirlerle ilgili denetim yapıldı. Denetime, Buca Kaymakamı Mahmut Nedim Tuncer, Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Ruhan Gürol Saraçoğlu ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Murat Köksal katıldı.

İlçe genelindeki belediye otobüsleri, ticari taksi ve dolmuşlar başta olmak üzere bütün esnafı denetleyen heyet, koronavirüs tedbirleri kapsamında uyulması gereken sosyal mesafe, maske, eldiven, dezenfektan, uyarı yazıları ve temel hijyen kurallarını inceledi. Aynı zamanda cadde ve sokaklardaki vatandaşların aldığı tedbirleri de denetleyen heyet,  kurallara uymayan esnaf ve vatandaşlar hakkında yasal işlem başlattı. 

Belediye olarak alınması gereken tedbirler konusunda düzenli aralıklarla bilgilendirme çalışması yaptıklarını hatırlatan Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, “Koronavirüsle mücadelemizin bir an önce başarıya ulaşması ve sağlıklı günlere kavuşabilmemiz için herkesin aynı kararlılıkla mücadele etmesi şart. Tedbiri asla elden bırakmayın. Hem kendi sağlığınız hem de sevdiklerinizin sağlığı için maske, mesafe ve hijyen kuralına mutlaka uyun” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.