Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Buldan: “Bu Kez 24 Haziran’ın 1 Kasım’ı Olmayacak.”

HDP Eş Genel Başkanı

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan seçim çalışmaları ve çeşitli ilçelerdeki Kadın Büro’lari açılışı için İzmir’e geldi. Akşam ise Tarihi Havagazı Fabrikasında partilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Pervin Buldan iftar programında yaptığı konuşmada 7 Haziran seçimleri öncesindeki coşkunun yakalandığında dikkat çekerek şunları söyledi: 7 Haziran 2015 bize çok şey hatırlatıyor. 7 Haziran 2015’te yaşamış olduğumuz büyük o büyük coşkunun, o büyük moralin, o büyük enerjinin aslında bugün bir kez daha Türkiye hakim olduğunu ve bu havanın atmosferin hala devam ettiğini ifade etmek isterim. Evet bugün bir kez daha görüyoruz ki 7 Haziran’da 24 Haziran seçimlerine giderken aynı havayı aynı atmosferi solumak ve aynı rüzgarı yakalamak aslında da zor değilmiş. Şu anda görüyoruzki hava bizden yana, şu anda görüyoruzki toprak su bizden yana, şu anda görüyoruz ki deniz bizden yana rüzgar bizden yana.  24 Haziran’da bu rüzgar esmeye devam edecek ve bizler büyük bir başarıyı büyük bir zaferi hep birlikte elde edeceğiz.”

7 Haziran 2015’te Halkların Demokrasi Parti’sinin elde ettiği büyük başarının Akp Hükümeti’nin rahatsız ettiğini ve ülkeyi 1 Kasım Seçimi’ne  götürdüğünü belirten Pervin Buldan “Buradan şunu açıklıkla ifade isterimki 24 Haziran’ın 1 Kasım’ı asla ve asla olmayacak, bu gerçekleşmeyecek.” dedi.