Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Büyük Zafer Ege’de coşkuyla kutlanıyor!

30 Ağustos Zafer Bayramı 97. yldönümünde Tüm Türkiye’de kutlanırken, Ege’nin 8 ilinde de coşkuyla kutlanıyor. İzmir, Denizli, Aydın, Muğla, Manisa, Uşak, Afyonkarahisar ve Kütahya’dan Büyük Zafer’in kutlamalarından objektiflere yansıyanlar…

30 Ağustos Zafer Bayramı

https://youtu.be/WwEvoHJgvGM

Ege 30 Ağustos Zafer bayramı’nı coşku ile kutluyor.

Afyonkarahisar’da 30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama törenine Şuhut Kaymakamı Nurullah Kaya, Şuhut Belediye Başkan Vekili Ömer Karahan, Şuhut İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Alaçam, Şuhut İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Hasan Yassıkaya, AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Ali Diren, daire amirleri ve protokol üyeleri katıldı. Şuhut Kaymakamı Nurullah Kaya ve Şuhut Belediye Başkan Vekili Ömer Karahan tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıldı. Ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Jandarma Astsubay Çavuş Oktay Melekoğlu’nun günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasının ardından buradaki tören sona erdi. Program daha sonra ilçe şehitliği ziyareti ile devam etti.
İlçe şehitlik ziyareti sonrasında Kaymakam Nurullah Kaya tebrikleri kabul etti.

UŞAK ZAFERİ BÖYLE KUTLADI

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97’nci yıldönümü sebebiyle Uşak’ta tören düzenlendi.

Uşak Valiliği ve diğer kurumların çelenklerinin Atatürk Anıtına sunulmasının ardından Uşak Valisi Funda Kocabıyık makamında tebrikleri etti. Tebriklerin kabulünden sonra 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerine 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda devam edildi. Meydanda düzenlenen törene Vali Funda Kocabıyık, protokol üyeleri, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan tören günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirlerin okunmasından sonra halk oyunları gösterisiyle devam etti. Törene halk oyunları oynandığı sırada Kütahya’nın Simav ilçesinden törenleri izlemek için gelen bir ailenin küçük çocuğu Doğuş Bülbül’ün oyun alanına girmesiyle renkli sahneler ortaya çıktı.

BÜYÜK ZAFER’İN İZMİR’DE YANSIMALARI

Tüm yurtta olduğu gibi İzmir’de de törenlerle kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı; Torbalı, Tire, Aliağa ve Urla’da büyük coşkuya sahne oldu.

Büyük Zafer İzmir’de böyle kutlandı!

Torbalı’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97.yıl dönümü büyük coşku ile kutlandı. Yeni Kaymakam Ercan Öter’in henüz ilçeye gelmemesi nedeniyle vekaleten Menderes Kaymakamı Bahri Tiryaki’nin öncülüğünde gerçekleşen tören Atatürk Meydanında başladı. İlçe protokolünün tam kadro hazır bulunduğu törende İstiklal Marşı okundu ve meydandaki Atatürk anıtına çelenkler bırakıldı. Öğrenciler tarafından şiir ve halk oyunu gösterilerinin sergilenmesinin ardından Torbalı Kaymakamlığına vekaleten Bahri Tiryaki, Torbalı Garnizon Komutanlığı adına Astsubay Üstçavuş Süleyman Antepli ve Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur Atatürk Meydanında tebrikleri kabul etti.

Gaziler ve vatandaşlarla birlikte bir çay ocağında kahvaltı yapan Kaymakam Tiryaki ve Başkan Uygur daha sonra Belediye Meydanında Torbalı Belediyesi tarafından organize edilen kutlama programına geçti. Torbalı Belediyesi Mehter Takımı’nın gösterisi sonrası sona eren kutlama programı akşam saatlerinde devam edecek.

AYDIN’DA ZAFER COŞKUSU

Aydın’ın Nazilli ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıldönümü düzenlenen törenlerle kutlandı.

Törene Nazilli Kaymakam Vekili Sultanhisar Kaymakamı Rasim Belge, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Barış Emre Alp, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hakdan Öztürk, Cezaevi Jandarma Bölük Komutanı Teğmen Fatih Fuçular, Emniyet Müdür Vekili Ahmet Koçak, meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütü ile siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kaymakam Rasim Belge ve Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu.
Günün anlam ve önemine ilişkin konuşan Başkan Özcan; “30 Ağustos, Türk Milletinin bir arada, milli birlik ve şuur içerisinde hareket ettiği zaman neleri başarabildiğinin bir göstergesidir. Yedi düvele meydan okuduğu, nasıl yerle yeksan ettiğinin kanıtıdır. Zor günler geçirebiliriz ama her zaman ayaktayız. Tarih bizi yazdı, bundan sonra da yazmaya devam edecek. Vatandaşımız, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne, kurumlarına sahip çıksın. İnşallah güzel günler çok yakında” ifadelerine yer verdi.

İstasyon Meydanındaki törenin ardından 30 Ağustos etkinlikleri kapsamında Kaymakam Belge ve Başkan Özcan tarafından kaymakamlık makamında tebrikler kabul edildi.

DUMLUPINAR’DA ZAFER BAYRAMI COŞKUSU

Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında, ‘Atatürk ve Dumlupınar Zafer Yürüyüşü’ adıyla düzenlendi. Etkinliklere vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Sabah düzenlenen etkinlikte, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından tüm vatandaşlara, şehitlerimizin o gün yedikleri yemek olan mercimek çorbası, üzüm hoşafı ve ekmek ikramında bulunuldu.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Dumlupınar Belediye Başkanı Şemsettin Akağaç günün önem ve anlamını belirten açıklamalarda bulundu.
Daha sonra 14 kilometrelik tarihi yürüyüş, Yüzbaşı Şekip Efendi şehitliğinden Büyük Aslıhanlar Şehitliği’ne ve oradan da Dumlupınar şehitliğine kadar devam etti.

Şehitliği yurdun dört bir tarafından yüzlerce öğrenci ve vatandaş ziyaret etti. Şehitlikte açılan dev Türk bayrağı büyük takdir topladı.

MUĞLA’DA ZAFERİN 97.YILI

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı.

Marmaris’te 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi. Atatürk Meydanı’nda düzenlenen tören protokolün Atatürk Anıtı’na çiçek sunması işe başladı. Düzenlenen törene Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Semih Ozangüç, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile öğrenciler katıldı. Törenin ardından askeri gemilerin halkın ziyaretine açıldığı belirtildi.

MANİSA ZAFERİ COŞKU İLE KUTLAYACAK

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu düzenleyeceği fener alayı ve kahramanlık türküleri konseri ile katlayacak. Ege 30 Ağustos

 

Manisa, büyük zaferin 97’nci yıldönümü coşkusuna hazırlanıyor. 30 Ağustos Cuma günü saat 09.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından valilik makamında tebriklerin kabul edilmesi ve akabinde şehitliklerin ziyaretiyle devam edecek olan resmi kutlama programında, Manisalılar Zafer Bayramı coşkusunu yaşayacak ve şehitlerini anacak. Resmi törenin ardından 30 Ağustos Cuma akşamı saat 21.00’de Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından fener alayı düzenlenecek. Sultan Camii önünden başlayacak olan kortej, Cumhuriyet Meydanı’nda son bulacak.

Fener alayının bittiği Cumhuriyet Meydanı’nda coşku devam edecek. Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Halk Müziği Korosu, solist Hasan Başkaya öncülüğünde ‘Kahramanlık Türküleri Konseri’ düzenleyecek. Manisalıları 30 Ağustos Cuma günü, saat 21.00’de Sultan Camii önüne davet eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Zafer Bayramı coşkusunu birlikte yaşama çağrısında bulundu.

DENİZLİ’DE 30 AĞUSTOS

30 Ağustos Zafer Bayramı, her yıl olduğu gibi bu sene de ülke genelinde ve Denizli’de coşku ile kutlanıyor. Türk tarihi açısından son derece mühim bir öneme sahip olan Zafer Bayramı etkinlikleri bugün Denizli’de Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başladı.

Denizli’de çelenk sunma törenine, Denizli Valisi Hasan Karahan, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Nilgün Ök, CHP Denizli Milletvekilleri Gülizar Biçer Karaca ve Teoman Sancar, İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,11’inci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili P. Albay Bilal Öztürk, PAÜ Rektörü Hüseyin Bağ, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Denizli’de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı

Ege 30 Ağustos