Büyükşehir önünde eline jilet alan şahıs biber gazıyla etkisiz hale getirildi

İzmir’in Konak ilçesinde, cezaevinden izinli çıktığını belirten ve parası olmadığını iddia ederek eline jilet alarak kendini kesen bir kişi, polislerin uzun ısrarından sonra biber gazıyla etkisiz hale getirildi.

Büyükşehir önünde eline jilet alan şahıs biber gazıyla etkisiz hale getirildi
Yayınlama: 26.04.2019
A+
A-

Olay, Konak ilçesi İzmir Büyükşehir Belediyesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre üzeri çıplak olan ve cezaevinden izinli çıktığını ifade eden bir vatandaş, eline jiet alarak parasız kaldığını belirtti. Belediye başkanı ve valinin bölgeye gelmesini isteyen kişi, polisler tarafından ikna edilmeye çalışıldı. Emniyet görevlileri, ne yaptıysa vatandaşı ikna edemedi ve bu sırada eline jilet alan şahıs kendini kesti.

İZMİR’İN KONAK İLÇESİNDE, CEZAEVİNDEN İZİNLİ ÇIKTIĞINI BELİRTEN VE PARASI OLMADIĞINI İDDİA EDEREK ELİNE JİLET ALARAK KENDİNİ KESEN BİR KİŞİ, POLİSLERİN UZUN ISRARINDAN SONRA BİBER GAZIYLA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ. (İHA/İZMİR-İHA)

Vatandaşın kendine daha çok zarar vermemesi için harekete geçen polis, şahsa biber gazıyla müdahale edip etkisiz hale getirdi.

Polis hem köpekle uğraştı hem vatandaşla uğraştı

Polislerin müdahalesi sırasında bir köpekte havlayarak polislerin yanına geldi. Görevlilerin bir yandan şahısla, bir yandan da köpekle uğraşması kameralara yansıdı. Kelepçe takılan kişiyse daha sonra emniyete götürüldü.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.