Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizli Büyükşehir’den Rögar Kapağı Açıklaması Geldi

Çivril’in Akpınar mahallesinde, Denizli

Çivril’in Akpınar mahallesinde, Denizli Büyükşehir Belediyesine bağlı DESKİ’ye ait rögar kapağı ve yağmur suyu tahliye ızgaraların çalındığı iddia edilmişti. Konu ile ilgili Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden resmi açıklama geldi.

Çivril’in Akpınar Mahallesi’ndeki yol üzerinde bulunan rögar kapağı bulunmayan alt yapı kanalı için Yeşilçivrilgazetesi dün çalındığı iddiasında bulunmuştu.

Telekom’a Ait ve Alt Yapının İçinde

Konu ile ilgili açıklama yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi;”Dünden akşam saatlerinden itibaren Çivril Akpınar Mahallesi’nde hırsızların Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ’ye ait rögar kapaklarını çaldığı haberi gazete ve internet sitelerinde yer almaktadır. Kaynak ise birçok yerde Yeşil Çivril olarak görünmektedir. Öncelikle söz konusu rögar kapağı Telekom’a aittir. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ ekiplerinin yaptığı kontrolde ise “çalındı” şeklinde yazılan rögar kapağı da Telekom’un hatlarının geçtiği alt yapıda hala durmaktadır.”dedi.

DESKİ’ye ait denildi

Haberin kaynağı Yeşilçivrilgazetesi ise;”Rögar kapağı ile ilgili olarak yaptığımız haberde ilçe yetkililerinden aldığımız bilgide kapağın çalındığı hırsızlık olayının iki bölgede daha yaşandığı ve rögarın DESKİ’ye ait olduğu ifade edildi. Gelen yeni bilgiler doğrultusunda haber düzeltilerek yeniden servis edildi” diye açıklama yaptı.