Cahit Özkan’dan MHP’ye Ziyaret

Cahit Özkan’dan MHP’ye Ziyaret
Yayınlama: 12.01.2018
A+
A-

AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Av. Cahit Özkan, AK Parti İl Yönetimi Üyeleri ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk’ü makamında ziyaret etti. 

MHP Denizli İl Başkanlığı’nda İl başkanı ve yöneticileri ile bir araya gelen Sayın Özkan: “ Sayın Bahçeli’nin 2019 yılı seçimleri öncesi göstermiş olduğu yerli ve milli duruşu, bunun yanında vatanseverlik konusundaki tüm yaklaşımları için kendisine teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de  ülkemizin milli değerleri noktasında her konuda; hele ki terör örgütleriyle dayanışma içinde olan bir CHP karşısında, biz yerli ve milli olarak ülkemizin  ve milletimizin çıkarları noktasında MHP ile iş birliğine varız. Bu konuda hiç tereddüdümüz yoktur.

“Mesele parti meselesi değildir, mesele vatan, millet, bayrak meselesidir”

Meselenin bir parti meselesi olmadığını vurgulayan Özkan,” Seçim zamanlarında partiler aralarında yarışmaktadırlar. Bu bir hizmet yarışı seçimin doğasında bu var. Ama 2019 Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde hep birlikte bu ülkeyi daha iyi noktaya taşıyacak bir değişikliğe imza atacağız. Gerek içerde gerekse dışarıdaki düşmanlarımıza karşı yapılacak bu ittifak inşallah hayırlara vesile olacaktır. Öncelikle MHP lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin konusunda göstermiş olduğu liderlik, rehberlik gerçekten takdire şayan.” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile belki de yüz yılın en büyük yönetim reformunun gerçekleştirileceğine dikkat çeken Özkan: “ Seçim günü söz de karar da milletin olacak. Büyük Türkiye için, vatana sahip çıkmak için, birlikte hareket ettiğimiz Milliyetçi Hareket Partisi ile iş birliği yapacağız, gönül birliği yapacağız. Devlet Bahçeli gerçek bir devlet adamıdır. 15 Temmuzda gösterdiği duruşu, Yenikapı Mitinginde de tekrarlayan Sayın Bahçeli’ ye, 2019 seçimlerine yönelik gösterdiği yerli ve milli duruş için huzurunuzda teşekkür ediyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.