Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cahit Özkan’dan yeni stat ve Aydın-Denizli otoyolu açıklaması

AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, yeni Denizlispor Stadyumu hakkında,”Bu projenin hayata geçmesi konusunda hiçbir endişe duymayın. Üçgen kavşağı yapılacak olan Denizlispor Stadı’nın 3,5-4 katı maliyete sahipti. Denizlili hemşerimize, Denizlisporumuza kazandıracağımız stadyum bizim için çok büyük bir yatırım değil”dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili

AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Denizli’de gazetecilerle bir araya geldiği toplantıda Denizli halkının merakla beklediği Denizlispor’un yeni stadyumu ve Aydın-Denizli otoyolu hakkındaki sorulara cevap verdi.

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan sözlerine Denizlispor’un sportif başarısını değerlendirerek başladı. Özkan,”Denizlispor’un bir takım ruhu var. 1. Lig’in şampiyonu olarak Süper Lig’e gelmesi, Süper Lig’de en az 10-11 takımın üzerinde olacağını baştan gösteriyordu. 1. Lig’de oluşan takım ruhu ise sadece futbolcular, teknik ekip, yönetim ve taraftarla değil, işdünyası, mülki amirlikler ve tüm şehrin inanmışlığı ile oluştu. Bugün Süper Lig’de oluşan başarı da takım ruhunun bir sonucudur. İnşallah bu takım ruhu devam edecek. Süper Lig’de şampiyonluk mucize değil. Denizli senesi dediğimi 2020 yılında inşallah Denizlisporumuzu 2019-2020 sezonu şampiyonu olarak göreceğiz”dedi.

”DENİZLİSPORUMUZA, ŞEHRİMİZE YENİ STADYUMU KAZANDIRACAĞIZ, BİZİM İÇİN MALİYETİ BÜYÜK BİR YATIRIM DEĞİL”

Denizli halkının merakla beklediği stadyum projesi hakkında konuşan Cahit Özkan,”Şuanda mevcut bir stadyum projemiz var. Bu projenin hayata geçmesi konusunda hiçbir endişe duymayın. Bugüne kadar başlayıpta yarım bıraktığımız hiç bir proje yok. Örneğin Üçgen kavşağı yapılacak olan Denizlispor Stadı’nın 3,5-4 katı maliyete sahipti. Bunu söylememin sebebi oradaki yapılan büyük yatırımın, Denizlili hemşerilerimize, Denizlisporumuza kazandıracağımız stayum bizim için çok büyük bir yatırım değil demek istiyorum. Biz bunu 4 kat büyüğünü yapmışız”ifadelerini kullandı.

İzmir hava durumu için tıklayın!

”SÜPER LİG’DE BULUNAN TAKIMLARIN STATLARININ BELLİ BİR STANDARTI OLMAK ZORUNDA”

Denizli Atatürk Stadı’nın yenilenmesi ile akıllara gelen ‘Yeni stadyum yapılmayacak mı?’ sorusu hakkında konuşan Özkan,”Denizli Atatürk Stadı’nın yenilenmesinin ilk sebebi Süper Lig’de bulunan takımlarının statlarının belli standartları olmak zorundadır. Bu anlamda 1. Lig şampiyonu olduktan, Süper Lig açılana kadar aradaki sürede yeni stadyumun faaileyete geçmesi elbette mümkün değil. Burada altını çizilmesi gereken nokta şuanki Denizli Atatürk Stadı’na bu kısa sürede adeta yeni bir stadyum yapılmış gibi oraya para aktarıldı. Buraya 10 milyon lira gibi para aktaran işadamlarımız, kulüp yönetimimizin gayretiyle oluşan stadımızı vatandaşlarımızın beğendiğini duyuyoruz. Tabiki biz diyoruzki Denizli kongre ve turizm merkezi olacak. Bu anlamda da yeni, çağdaş bir stadyuma da ihtiyaç var. Biz bununda takipçisiyiz, söz verdiğimiz gibi yapacağız.”dedi.

Denizli haberleri için tıklayın!

”ENDİŞE ETMEYİN AYDIN-DENİZLİ YOLUNU BİTİRECEĞİZ”

Aydın-Denizli otoyolu hakkında da açıklamalarda bulunan Cahit Özkan,”Şehir içi ve şehirler arası ulaşımda trafik yoğunluğunu iyi planlamak lazım. Denizlimizde sanayicilerimizin isteği üzerien bir raylı sistem ihtiyacı da var. Biz bu dönemde raylı sistemi OSB’ye ulaştırarak malların orada yüklenip boşaltılması için çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Böylelikle şehir içi trafik yoğunluğunu azaltacağız. Raylı sistemin olmaması bugün İzmir-Denizli yolunun trafiğini yoğunlaştırıyor. Tabi raylı sistemi yapmak yetmez. Bizim Denizli-Aydın otoyolu en büyük hayalimiz. Şuanda bu konuda yasal şartlar dışında herhangi bir engel yoktur. Burada yapılacak yatırım ülkemizin ekonomik gücü karşısında iş bile değil. Çünkü yap-işlet-devret modeliyle yapılacak. Bununla ilgili de çok talipli var. İhale yapıldı ve süreç de işliyor. Endişe etmeyin bugüne kadar yaptığımız yatırımları nasıl hayata geçirdiysek, Aydın-Denizli yolunu da bitireceğiz”şeklinde konuştu.

HABER:ORAL CAN TATAR