Cahit Özkan’ın Fransızca’sı Meclise Damga Vurdu!

TBMM Bütçe görüşmelerinde AK Parti Denizli Milletvekili ve AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan’ın konuşması esnasında CHP sıraları ile atışmasında Fransızca konuşması mecliste ilginç görüntüler oluşturdu.

Cahit Özkan’ın Fransızca’sı Meclise Damga Vurdu!
Yayınlama: 20.12.2018
A+
A-

Bu gün TBMM bütçe görüşmeleri devam ederken, mecliste de tartışmalar eksik olmadı. AK Parti Denizli Milletvekili ve AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan kuvvetler yarılığı ilkesi ile ilgili konuşurlken CHP sıralarından tepkiler gelmesi ile ‘hangi dilde konuşayım? diye sordu. Ardından Fransızca “La séparation de pouvoir” dedi. Bu konuşmanın ardından CHP sıralarından ‘ooo’ sesleri yükseldi. AK Parti Denizli Miletvekili Cahit Özkan ‘ooo yaa’ diyerek karşılık verdi.

ÖZKAN’DAN FRANSIZCA ‘KUVVETLER AYRILIĞI’

Bu gün TBMM Genel Kurulu’nda bütçe görüşmeleri devam etti. Oturumda söz alan AK Parti Denizli Milletvekili ve AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan’ın, “İşte, vatandaşımızın arasında bize gelen talepleri kanun teklifi hâline getirerek, işte, sizin içinde bulunduğunuz Parlamentoda yasama faaliyetine dönüştürüyoruz. Evet, kuvvetler ayrılığı var. Hangi dilde konuşayım? ‘La séparation de pouvoir’ (kuvvetler ayrılığı)” dediği konuşması AK Parti sıralarında da gülüşmeler ve alkışlarla karşılandı.

Sosyal medyada da konuşulan ilginç anlarla ilgili atılan tweetlerde Cahit Özkan’ın Fransızca konuşması twitter kullanıcıları tarafından da geçer not aldı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.