Çal’da Yunan vekilin resmini yakarak protesto ettiler!

Geçtiğimiz günlerde Türk bayrağını yırtan Yunan Milletvekili Loannis Lagos’a yurt genelinde tepkiler devam ediyor. Lagos, Denizli’nin Çal ilçesinde de protesto edildi. Türk Bayrakları dalgalandırıldı, grup adına açıklama yapan Osman Onur, “Faşist milletvekili şiddetle kınıyoruz” derken, Başkan Akcan, “Her türlü siyasi görüşten insanımız bayrağına yine sahip çıktı, çıkmaya da devam edecek” dedi.

Çal’da Yunan vekilin resmini yakarak protesto ettiler!
Yayınlama: 03.02.2020
A+
A-

Çal’daki protesto eski Belediye Binası önünde yapıldı. Protesto toplantısına Çal’ın MHP’li Belediye Başkanı Fethi Akcan, CHP İlçe Başkanı Ömer Dağlı, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Grup adına açıklama yapan ilçe sakinlerinden Osman Onur, “Faşist milletvekilini şiddetle kınıyoruz. Kimsenin kudreti Türk bayrağını yırtmaya yetmez. Zavallı Yunan milletvekili şerefsizlik yapmıştır, faşistlik yapmıştır. Kendisini bir kez daha kınıyor, bayrağımız elimizden asla düşmeyecek diyoruz” dedi.

YUNAN VEKİLİN FOTOĞRAFLARI YAKILDI

Belediye Başkanı Fethi Akcan ise, “Her türlü siyasi görüşten insanımız bayrağına yine sahip çıktı, çıkmaya da devam edecek. Protesto gösterisine katılan CHP İlçe Başkanı ve muhtarlarımıza, vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Türk halkı her zaman zamanı geldiğinde kenetlenmeyi bilmiştir. Bayrağımıza yapılan çirkin saldırı bu milleti yine bir araya getirdi. Protestonun Atatürk’ün Denizli’ye geliş yıldönümünde olması bizim için daha da anlam kazandı” diye konuştu.

Açıklamaların ardından Yunan milletvekili Loannis Lagos’un fotoğrafları yakıldı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.