Çal Garası 1 Yıl Aranın Ardından BAL’da

Bölgesel Amatör Lig play-out mücadelesinde Çal Belediyespor ile Serinhisarspor karşı kaşıya geldi. Maçın galibi penaltı atışlarından 4-3 önde ayrılan Çal Belediyespor oldu. Çal Garası 1 yıl aranın ardından BAL’a yükseldi.

Çal Garası 1 Yıl Aranın Ardından BAL’da
Yayınlama: 27.04.2019
A+
A-

Denizli Süper Amatör Lig’de sezonu ikinci sırada kapatan Çal Belediyespor, BAL 7. grupta sezonu 10. sırada bitiren Serinhisarspor ile 2019-2020 yılında BAL’da mücadele etmek için play-out maçında karşı karşıya geldi. Denizli Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Mert İlhan Sarıgül yönetti. Sarıgül’ün yardımcılıklarını Orhan Öztürk, ve Ersin Azkaç üstlendi. Maçın 4. hakemliğini ise Fatih Tokail yaptı.

İLK 11’LER

Çal Belediyespor karşılaşmaya,Süleyman Yenal, Aytaç Tohumoğlu, Ömer Kabaca, Halil Altıntaş, Onur Kiremitçi,Osman Temizer,Ladji Balahira, Emre Kuncak,Onur Yavaş, Ceyhun Çağlar ve Mustafa Kurt 11’i ile çıktı.

Serinhisarspor ise,Serhan Düber,Abdullah Çetin, Burak Koca, Cüneyt Dev,Kemal Keçeci, Ziya Noyın, Hakan Can Durdu, İbrahim Kongur, Ercan Kılıç, Fatih Yiğen ve Hüseyin Ateş 11’i ile sahada yer aldı.

ÇAL GARASI 1 YIL ARANIN ARDINDAN BAL’DA

90 dakikası 0-0’lık beraberlikle sonuçlanan maçta 15’er dakikalık uzatmalarda gol çıkmadı. Penaltı vuruşlarında 4-3 üstünlük sağlayan Çal Belediyespor BAL’a yükseldi. Denizli Süper Amatör Lig’i averaj farkı ile Sarayköyspor’un gerisinde 2. sırada bitiren Çal Belediyespor geçtiğimiz sezon play-out maçında Tavas Birlikspor’a yenilerek veda ettiği BAL’a yeniden çıkmak için 2018-2019 sezonunda BAL 7. grupta sezonu 10. sırada bitirerek play-out maçı oynamaya hak kazanan Serinhisarspor ile karşı karşıya geldi. Maçın galibi Çal Belediyespor 2019-2020 yılında Kale Belediyespor ve Sarayköyspor ile Denizli’yi BAL’da temsil edecek.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.