Çal Garası ile Nikah Tazelediler

Bölgesel Amatör Lig için hazırlıklarını sürdüren Çal Belediyespor, ağırlıklı olarak iç transfer çalışmalarını sürdürüyor. Takım kaptanı Aytaç Solunoğlu ile başarılı kanat oyuncusu Emre Kuncak, Çal Garası ile nikah tazeledi.

Çal Garası ile Nikah Tazelediler

Başkan Adnan Tatar ile Çal Belediyesi’nde görüşen kaptan Aytaç, “Yuvada kaldığım için mutluyum. Bölgesel Amatör Lig’de başarılı olmak için çok çalışacağız. Çal bizi biz de Çal’ı çok sevdik. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” dedi.

Çal Garası ile görüşmeye 3 aylık bebeği Ela ile gelen Emre Kuncak ise, “Kızım dünyaya geldi, Bölgesel Amatör’e yükselme başarısı gösterdik. Kızımın bana uğur getirdiğine inanıyorum. Çal, bu sezon başarılı bir dönem geçirecek. Buna inanıyorum” diye konuştu.

Başkan Adnan Tatar ise, öncelikle takımda kalmak istedikleri oyuncularla anlaşıp, dış transfere yöneleceklerini, ancak transferde asla aceleci olmayacaklarını söyledi. Tatar, “Ekonomik koşullar belli. Gerçekçi düşünüyoruz ve gerçekçi davranıyoruz. Ödeyemeyeceğimiz paralarla oyuncu transfer etmeyeceğiz. Az vereceğiz, verim alacağız, sorun yaratmayacağız” dedi.

 

 

 

Yayınlama: 30.07.2019
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.