Çal Garası Takıma Neşteri Vuruyor!

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ancak, sahasında Buldanspor’a 1-0 mağlup olup zirve yarışında ağır yara alan Çal Belediyespor’da operasyon başladı. Teknik direktör Aydın Yalabık, “Başarısızlığın faturası bana kesilebilir, yönetim isterse ayrılırım” dedi, Başkan Adnan Tatar Yalabık’ın ayrılmasına izin vermedi, ancak bazı oyuncuların takımdan gideceğini, yeni transferler olacağını söyledi.

Çal Garası Takıma Neşteri Vuruyor!
Yayınlama: 12.02.2019
A+
A-



Ligin ikinci yarısında önce Saraköyspor’a, geçtiğimiz hafta sonu da sahasında Buldanspor’a mağlup olan Çal Belediyespor’da hareketli günler yaşanıyor. Her kulüpte olduğu gibi Çal Garası’nda da ekonomik sıkıntı olduğunu, ancak sezon sonunda hiçbir futbolcunun bir kuruş alacağının kalmayacağını söyleyen Kulüp Başkanı Adnan Tatar, “Herkes aklını başına alacak. İyi niyetimiz suistimal edildi. Bazı oyuncular ile helalleşeceğiz. Yeni takviyeler ile güçleneceğiz. Bu takım en kötü şartlarda sezonu ikinci sırada bitirecek ve baraj maçını kazanıp Bölgesel Amatör Lig’e çıkacaktır” dedi.

YALABIK, KARARI BAŞKANA BIRAKTI

Çal’da yaşanan gelişmelerin ardından Başkan Tatar ile görüşen Teknik Direktör Aydın Yalabık, “Buldan Belediyespor maçında 4 topumuz direkten döndü. Çok gol kaçırdık. Hakem inanılmaz kötüydü. Penaltımız verilmedi. Bir türlü gol atamadık. Gol olmayınca olmuyor. Alınan kötü sonuçların baş sorumlusu olarak kendimi görüyorum. Kulübümün benimle ilgili tasarrufu olacaksa, çok sevdiğim Çal Garası’ndan ayrılmaya hazırım” dedi.

‘MUTSUZ OLAN OYUNCULARLA VEDALAŞACAĞIZ’

Başkan Tatar, Yabalık’ın sezon sonuna kadar takımda kalacağını söyledi, “Aydın Yalabık, bu takımın teknik patronluğunu hak ediyor ve kendisinden memnunuz. Ancak, mutsuz olan bazı oyuncu arkadaşlarla vedalaşacağız” yorumunda bulundu.



Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.