Çal Garası’na İlk İmza Onur Yavaş’tan

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Çal Belediyespor, ilk imzayı geçen sezon da formasını giyen yıldız oyuncu Onur Yavaş’a attırdı.

Çal Garası’na İlk İmza Onur Yavaş’tan
Yayınlama: 29.07.2019
A+
A-

Çal’a gelerek Kulüp Başkanı Adnan Tatar ile görüşen 24 yaşındaki  sol kanat oyuncusu, “Bu sene fedakarlık yılı. Kulübüm için büyük fedakarlık yaptım. Bu büyük camiada kaldığım için mutluyum” dedi.

Geçen sezon Çal Garası’nda başarılı bir performans çizen ve takımın Bölgesel Amatör Lig’e yükselmesine önemli katkı da bulunan Onur Yavaş, yeni sezon öncesi kulübün ilk anlaşma yaptığı futbolcu oldu. Çal Garası’nın hedefleri olan bir ekip olduğunu söyleyen Onur, “Bu sene fedakarlık yılı olacak. Kulübüm için büyük fedakarlık yaptım. Ülkenin ve kulüplerin ekonomik yapıları belli. Başkanımız Adnan Tatar şahsımdan fedakarlık istedi, kendisini kırmadım. Bu büyük camiada kaldığım için mutluyum. Çünkü, kendimi Çal’ın bir parçası gibi görüyorum÷ Bu sezon iyi nokta transferleri yaparsak 3.Lig neden olmasın” dedi.

ONUR’U KUTLADI

Başkan Adnan Tatar ise, fedakarlık yaparak geçen sezon aldığı ücretin de çok altına düşen Onur’u kutladı. Tatar, “Bu sezon her oyuncumuzdan fedakarlık isteyeceğiz. Be sezon fedakarlık sezonumuz olacak. Geçen sezon ki iskelet kadroyu koruyup, iyi takviyelerle gülü bir takım kurmanın çabası içinde olacağız”diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.