Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çal’da kaza! Ortalık savaş alanına döndü

Denizli’nin Çal İlçesinde ortalık karıştı. Çallılar ile Urfalılar tartıştılar.

Denizli'nin Çal İlçesinde ortalık
Çal’da kaza! Denizli’nin Çal İlçesinde, başka illerden gelen tarım işçilerine ait araçla DESKİ’ye ait iş makinesi arasında yaşanan maddi hasarlı kaza sonrası gerginlik yaşandı.
İddiaya göre, Çal İlçesi ve Sazak Mahallesi arasında DESKİ’ye ait iş makinesinin çalışması sırasında, bölgede çalışan tarım işçilerine ait bir araç arasında maddi hasarlı kaza meydana geldi. Şehir dışından bölgeye çalışmaya gelen tarım işçilerinin DESKİ’ye ait iş makinesine zarar vermesi üzerine olaylar büyüdü.
Çal’da kaza! İş makinesi sürücüsü aracı bırakıp kaçarken, Urfalı bir gencin sürdüğü motosikletle kepçe şoförüne çarptı yaralı olan kepce şoförü olay yerinden kaçarak uzaklaştı, jandarma olaya müdahale etti. Bazı vatandaşların da tarım işçilerine tepki gösterdiği olay daha fazla büyümeden yatıştırılırken olayda silah ve sopalarda konuştu.
Polis olaya biber gazıyla müdahale etmek zorunda kaldı. Olay çıkaran kişilerin kaçtığı daha sonra, Jandarmanın olay çıkaran kişileri gözaltına aldığı öğrenildi. Bekilli’den Polis ekipleride Çal’a takviye olarak gittiği belirtildi.