Çal’da Çifte Kutlama Yapılacak

Çal’da Çifte Kutlama Yapılacak
Denizli’nin Çal ilçesi 9 Eylül Pazar günü iki sevinci bir arada yaşayacak. Bağ Bozumu Kültür ve Sanat Festivali heyecanı yaşanan Çal’da MHP’nin belediye başkanı adayının yarın açıklanması bekleniyor.

22 yıldır düzenlenen Bağ Bozumu Kültür ve Sanat Festivali’nin bu yılki kutlamaları yarın son buluyor.9 Eylül Pazar günü saat 18.00 ile 20.00 arasında 2018 yılının en kaliteli üzümlerini seçmek için yarışma düzenlenecek. Çeşitli etkinliklerin ardından, en iyi üzüm üreticilerine ödülleri verilecek. Ünlü sanatçı Kubat’ın konseri ise, saat 22.00’de başlayacak. Konser öncesi, Çal Belediyesspor’un takım kadrosunun da tanıtımı yapılacak.

MHP’nin Adayı Akcan

2019 yerel seçimlerine kısa bir süre kalırken belediye başkanı adaylarını belirlemeye başlayan MHP’de İl Başkanı Cafer Birtürk’ün, Bağ Bozumu Kültür ve Sanat Festivali’nin son gününde Çal Belediye Başkanı adayını Fethi Akcan olarak açıklaması bekleniyor.

Sırada Babadağ Var

Geçtiğimiz günlerde Buldan Belediye Başkanı adayını Mustafa Şevik olarak açıklayan MHP’de Fethi Akcan’ın açıklanmasının ardından başta Babadağ, Sarayköy gibi ilçeler olmak üzeri diğer başkan adaylarının da açıklanması bekleniyor.

Yayınlama: 08.09.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.