Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çal’da Kuzey Kent Projesinin Temeli Atıldı

Bu haberin fotoğrafı yok
Çal’da dün gerçekleştirilen tören ile Kuzey Kent yapılarının temel atma töreni yapıldı. Çal’ın en ferah yerlerinden birinde başlayan proje büyük ilgi topladı.

[dropcap]P[/dropcap]amukkale Tv’nin canlı yayın ile verdiği törene,Çal Kaymakamı Yusuf Durani Dinç, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Çal Belediye Başkan Yardımcı Adnan Tatar, Çal Ziraat Odası Başkanı Haşim Çil, basın ve vatandaşlar katıldı.

 

Canlı Yayında ev aldı

Pamukkale Tv’nin canlı yayınında Ahmet Deda’nın Çal Ziraat Odası Başkanı Haşim Çil’in Kuzey Kent’te ev almadığını öğrenmesi üzerine canlı yayında bir satış gerçekleşti. Kuzey Kent sorumlusu Bülent Akşit ile Başkan Çil’in ellerini pazarlık için buluşturan Ahmet Deda Başkan Çil’in bir ev almasını sağladı.

Şehrin keyfini çıkaracaklar

Kuzey Kent projesi Çallılara;”Modern mimarinin Kastamonu escort rahat ve kullanışlı çizgilerini Kuzey Kent ile keyife dönüştürüyoruz. Şehrin gelişmekte olan yeni bölümünde gün ışığından yararlanmak için tasarlanan ferah mimari tasarımı ile Çal’ın kuzeyinden şehrin keyfini doyasıya çıkaracaklarını” vaat ediyor.