Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çameli’de Anlaşma Tamam

Hizmet-İş Sendikası ile Çameli

Hizmet-İş Sendikası ile Çameli Belediyesi arasında yapılan toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı.

Çameli Belediye Başkanlığı makam odasında düzenlenen görüşmeye Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Başkan Yardımcısı Atila Aydın , Hizmet İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezayi Söylemez , Yazı İşleri Müdür Vekili Mesut Demirel , Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Vk. Serpil Uğur Hizmet İş Sendikası Çameli Belediyesi temsilcisi Levent Gököz katıldı.

”En Yüksek Zam”

Görüşmede bir konuşma yapan Mehmet Levent Gököz Çok iyi bir zam aldık, Belediye Başkanımız Cengiz Arslan’a teşekkür ederim. Şu ana kadar yaptığımız toplu sözleşmelerde alınan en yüksek zam budur” dedi.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan yaptığı konuşmada “İşçilerimizin sosyal haklarını koruyarak, imkânlarımız ve Hükümetimizin yıllık katsayı artışı doğrultusunda zam uygulamaya çalıştık. Sözleşme üç yılı kapsıyor. Önemli olan çalışanlarımızın parasının düzenli ödenmesidir. Göreve geldiğimiz günden bu yana çalışanlarımızın alnının teri soğumadan emeğinin karşılığını almasına özen gösteriyoruz” dedi.

Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezayi Söylemez konuşmasında; “Başkanımız Cengiz Arslan ve ekibi görüşmelerimiz sürecinde çok olumlu yaklaştı. Ortak bir noktada buluştuk Kendilerine teşekkür ederiz” dedi.