Çameli’de Örtü Altı Sebzecilik İçin Bir Araya Geldiler

Çameli’de Örtü Altı Sebzecilik İçin Bir Araya Geldiler
Yayınlama: 19.01.2018
A+
A-

Çameli İlçesi’nde pazarlama ve sözleşmeli fide alımı toplantısı gerçekleştirdi. Örtü altı sebzeciliği yapan çiftçiler 2018 yılı Örtüaltı üretim konusunda bilgilendirildi.

Çameli Belediye Başkanlığı Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Belediyesi Tarım Danışmanlık Bürosu Ziraat Mühendisi Gökhan Hakkı Gököz, Lider Gıda ile Padosa Tarım ve çiftçilerin katılımıyla gerçekleşen toplantıda 2018 yılının Üreticilerin Örtü altı üretimlerinin ton olarak değerinde pazarlaması konusunda fikir alışverişi yapıldı.

”Domateslerin Avrupa’da Markalaşması gerek”

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Başkan Arslan;” Çameli’ndeki üretimin sağlıklı ve pazarlanması verimli olması için Belediye olarak görevimiz çiftçilerimizin kazancını yükseltmek, ilçe ekonomisini güçlendirmek toplantılarımız bilgilendirmelerimiz devam ediyor. 2018 yılı itibari ile İlçemizde hızla ilerleyen örtü altı seracılıkta sözleşmeli fide dağıtımı yaparak çiftçilerimizin yanlış , ilaç ve bilgilendirilmelerinin önüne geçmek ve Çameli’nde üretilen domateslerin kaliteli ve sağlıklı ve uzun raf ömürlü olmasını sağlayarak yurt dışında Çameli’nin markalaşmasını sağlamak” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.