Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çameli’nde ”Söz Sende”ye Yoğun İlgi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen oyun Çameli Konferans Salonu’nda sergilendi. Tiyatroyu izlemeye gelenlerin arasında Çameli Kaymakamı Semih Cembekli, Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN, İlçe Protokolü bulundu.

Sadece doğaçlama yapılarak sahnelenen oyunda gruplar ayrı ayır performanslarını sergilerken oyunun sonunda izleyiciler performanslara göre puanlama yaptı.

Genel Sanat Yönetmenliğini Hakan Kurt’un üstlendiği, Zeynep Tolgay,Memduh Bozboy,Oguzhan Çıplakoğlu,Kübra Kılıç, Bugrahan Dagdeviren,Berkay Bozboy,Ozan Kara,Hakkı Karaca Hürkan Batın Tolgay’ın , sahnelediği oyun seyircilerden tam not aldı.

Konferans salonu doldu taştı

Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN; ‘‘Tiyatro oyunumuzda gönüllü olarak çıkan Çamelili oyuncumuzun sergilediği performanslar bizleri şaşırttı. Kendilerine teşekkür ediyorum tekrardan katıldığınız için teşekkür ederim’’ dedi. Arslan, Çameli halkına kültürel ve sosyal çalışmalar hakkında bilgiler verirken  gençlerle birlikte projeler üretmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan ARSLAN, Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi olarak her perşembe sinema ve tiyatro kültür etkinlikleri kapsamında Perşembe geceleri sinema gecelerine devam edeceğini ve Konferans Salonunun ilk defa dolup taştığını hatta dışarıda kalanların içeriye giremediğini dile getirirken sebebini ise Çameli’nin sanata ve sanatçıya verdiği değeri gösterdiğini ifade etti.

Arslan sözlerine; ‘‘Ben bu güzel oyun için başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan olmak üzere Genç Denizli Tiyatro Kulübü’ne ve sanat yönetmeni Hakan Kurt’a çok teşekkür ediyorum. Oyunlara katılan ve bizleri çok mutlu eden siz değerli misafirlerimize de şükranlarımı sunuyorum” şeklinde devam etti.