Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çardak Belediye Başkanı Öztürk DP’den Aday Oldu!

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal dün Denizli’ye geldi. Partililerle bir araya gelen Uysal, Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk’e de parti rozetini taktı.

Demokrat Parti Genel Başkanı

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal dün Denizli’de partililer ile bir araya geldi.Genel Başkan Gültekin Uysal, 31 Mart Yerel seçimleri için Belediye Başkan Adaylarını açıklayacak.Çardak Belediyesini ziyaret eden DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Çardak Belediye başkanı Mahmut Öztürk’e DP rozeti takarak, DP’den Belediye Başkanlığı adaylığını açıkladı.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, ” Çok krtitik bir seçim süreci içerisindeyiz.Türkiye’nin yeniden derinden bir nefes alabilmesi adına halkın çoğunluğunun sesi olabilmek için büyük bir azimle bizlerde mücadele veriyoruz. Yşadığımız tecrübeler Türkiye’de ümitlerden özlemlerden daha çok korkular üzerinde siyaset dizayn edilmeye çalışılmakta.Ama bizler geçmişten bugüne taşıdığımız değerlerimiz, ideallerimiz ile beraber yeniden Türkiye’nin hitiyacı olduğu dini, milli, manevi, demokrasimizin, ve cumhuriyetimizin değerlerini keza alan, herkesin bu konudan emin olduğu bir Türkiye, herkesin fırsat eşitliğine sahip olduğu bir Türkiye hayal ediyoruz.Yerel seçimleride bunun için bu ortak paydada hep beraber güç birlikteliği yapacağımız dostlarımızla bir araya gelmek için de vesile kılıyoruz.Değerli Başkanımız Mahmut Öztürk bu konuda bizlerle beraber olma noktasında irade koydukları için kendisine de müteşekkiriz.Önümüzdeki süreçte ümit ederim ki bu seçim süreci insanlarımız için, memleketimiz için hayırlara vesile olur”

ÖZTÜRK: KİMSENİN YÜZÜNÜ KADAR ÇIKARMAYACAĞIZ

Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, ” Bugün bu önemli günde sayın genel başkanımızın ilçemize teşrifi, il başkanımızın ve ilden gelen yöneticilerimizin ilçe başkanlarımızın birlikteliği ve tüm mahallelerimizden gelen kardeşlerimizin, gönül veren arkadaşlarımızın katıldığı güzel bir toplantı yapıyoruz. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Biz 5 yıldır siyaseten devletimizin imkanlarını milletle buluşturma noktasında elimizden gelen gayreti gösterdik. Gece gündüz çalıştık, çabaladık. Mesele memleket bekası ise biz 15 Temmuz’da burda Çardak’lı kardeşlerimizle yine Çardak’ta gösterdik. Ve bundan sonraki süreçte de yine milletimize hizmet etme yolunu atalarımızın yolu olan Demokrat Parti’den sürdürmek üzere yola çıktık.Rabbim yar ve yardımcımız olsun.Bizim yürüyüşümüzde bir değişiklik olmaz.İnşallah bizi sevenlere, bize gönül verenlere mahcup olmayacağız.Hiç kimsenin yüzünü kara çıkarmayacağız.” dedi.

DAHA ÖNCE BAŞKA PARTİDEN ADAY OLACAĞI SİNYALİNİ VERMİŞTİ

Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk 2014 yılında AK Parti’den belediye başkanı seçilmiş, 2019 yerel seçimlerinde ise partisi tarafından aday gösterilmemişti. Aday gösterilmemesininm ardından başka partiden aday olma sinyali veren Öztürk’ün adı İYİ Parti anılmış, ancak İYİ Parti kendi adayını belirlemişti. DP’den aday olabileceği uzun bir süre konuşulan Öztürk, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın Denizli ziyareti ile birlikte resmiyet kazanmış oldu. Halen Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Mahmut Öztürk, 31 Mart Yerel Seçimlerinde DP çatısı altında görevini devam ettirmek için ter dökecek.

DP LİDERİ GÜLTEKİN UYSAL, KALE İLÇE MERKEZİ’NİN AÇILIŞINI YAPTI

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, partisinin Kale İlçe Başkanlığı’nın yeni hizmet binasının açılışını yaptı.

 Uysal, “Türkiye’de korkular üzerinden değil, Türkiye’nin özlemleri, beklentileri üzerinden bir seçim istiyoruz. DP olarak her zaman çoğunluğun sesi olduk” dedi.

Uysal, partisinin Kale İlçe Başkanlığı’nın yeni hizmet binasının açılışında yaptığı konuşmada, yerel seçim sürecinde bulunulduğunu anımsatarak, seçimlerin memlekete hayırlar getirmesini temenni etti.

Bu süreçte kendilerini anlatmaya çalıştıklarını vurgulayan Uysal, şunları dile getirdi: “Bizler, kendi baktığımız pencereden kendi tezlerimizi ifade etmek için zemin olsun istiyoruz. Türkiye’de kutuplaşarak, siyasetin dışına çıkarak birbirine hakaretlerle yürüyen bir seçim süreci istemiyoruz. Türkiye’de korkular üzerinden değil, Türkiye’nin özlemleri, beklentileri üzerinden bir seçim istiyoruz. DP olarak her zaman çoğunluğun sesi olduk. Her seferinde ‘Millet’, her seferinde ‘Köylü’ dedik. Her seferinde ‘Çiftçi ve esnaf’ dedik. Bugün de bunları söylemeye devam edeceğiz.”

DP Kale Belediye Başkan Adayı Erkan Hayla da ilçede birlik ve beraberlik içerisinde uzak yakın tanımaksızın hizmet etmeye çalıştıklarını vurguladı.

Hayla, yeni dönemde el ele vererek Kale’yi yeniden imar etmeye, yarım kalan işleri tamamlamaya ve hep birlikte yönetmeye talip olduklarını sözlerine ekledi.

Açılışa, İYİ Parti Kale Belediye Başkanı Adayı Necati Tahal da katıldı.