Çardak Belediye Başkanı’nı Tüm Ege Bölgesi Beğeniyor

Çardak Belediye Başkanı’nı Tüm Ege Bölgesi Beğeniyor

Ocak 2018 te birinci tur Şubat 2018’de ikinci tur olmak üzere, Ülkemizin yedi bölgesinde Belediye Başkanlar Birliği tarafından “En Beğenilen Belediye Başkanı” anketleri yapıldı. Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk Ege bölgesinde en beğenilen ilçe belediye başkanı olarak ödülünü aldı.

Yarışma birinci tur anket, Büyükşehir belediye başkanları, büyükşehir ilçe belediye başkanları, il belediye başkanları, ilçe belediye başkanları ve belde belediye başkanları olarak beş kategoride yapıldı. Birinci turda bölgelerinde birinci gelen her kategoriden yedi belediye başkanı Türkiye birinciliği için ankete tabi tutuldu. Birinci turda Ege bölgesinde en beğenilen belediye başkanı olarak anketten birinci çıkan ve Denizli Çardak ilçe belediye başkanı olarak ödüle layık görülen Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk Ankara’da düzenlenen yaklaşık 1000 civarında belediye başkanının ve emekli belediye başkanının bulunduğu ödül törenine katıldı. Ak Parti Plan bütçe Komisyonu Üyesi Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, önceki dönem Bakanlarından Güldal Akşit, Ak Parti, CHP ve MHP’nin yerel yönetimlerden sorumlu birimleri ve her partiden birçok milletvekilinin katıldığı görkemli bir törende bu prestijli ödülü Ak Parti Düzce Milletvekilinin elinden alan Başkan Öztürk tüm hemşehrilerine teşekkür etti.

”Destek olursa Çardak’ta KAHRAMAN ünvanı alır”

Türkiye genelinde anketten en sevilen büyükşehir ilçe belediye başkanı olarak çıkan Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk ile 15 Temmuz hakkında bir süre sohbet eden Başkan Öztürk, yeterli siyasi destek olursa Çardak’ın da “Kahraman” ünvanını alabileceğini kaydetti.

Yayınlama: 05.03.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.