Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çerçioğlu’nun, Aydın-Denizli Kıyaslaması Yapılan Videosu Çok Konuşuldu

CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Aydın Büyükşehir Başkan adayı Özlem Çerçioğlu’nun seçim kampanyası için hazırlattığı animasyon film Türkiye’nin gündemine oturdu. Videoda Aydın ile karşılaştırılan ilin ise Denizli olması dikkat çekti. Video kısa sürede sosyal medyada yüksek izlenme oranlarına ulaştı.

CHP Aydın Büyükşehir Belediye

CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Aydın Büyükşehir Başkan adayı Özlem Çerçioğlu’nun seçim kampanyası için hazırlattığı tarım üretimi içerkli videosu sosyal medyada gündeme oturdu. Hazırlanan videoda Aydın’da üreticiye verilen destekle anlatılırken, Aydın-Denizli kıyaslaması yapıldı. Aydın’da üreticinin refahının yüksek olduğunun altı çizilirken, Denizli’deki üreticinin sıkıntılar içinde olduğu vurgulandı.

AK PARTİLİ KENT, CHP’Lİ KENT VURGUSU

Yapılan animasyon filmde CHP’li Aydın Belediyesi’nde belediyenin çiftçiye hibe hayvan desteği, gübre ve tohum üretimi, köylüye düşük maliyette sunulması ve köylünün malının tarlada kalmasını önlediği anlatılıyor. Denizli’de yaşayan AK Partili çiftçi ile yapılan kıyaslamada yaşadıkları zor durma vurgu yapılıyor.

İŞTE O VİDEO

HABER:ORAL CAN TATAR-SERKAN ÖZKURT