Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cezaevi firarisi yakalandı

UŞAK’TA HAKKINDA 15 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN BİR ŞAHIS POLİS TARAFINDAN YAKALANDI. CEZAEVİ FİRARİSİ OLDUĞU BELİRTİLEN ŞAHIS ÇIKARILDIĞI MAHKEME TARAFINDAN TUTUKLANDI.

UŞAK’TA HAKKINDA 15 YIL

Uşak’ta hakkında 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs polis tarafından yakalandı. Cezaevi firarisi olduğu belirtilen şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, operasyon Uşak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapıldı.

Yapılan çalışmalar kapsamında silahla yağma, cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma gibi suçlardan hakkında 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şahıs işlemlerinin ardından sevk edildiği adli merciler tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyonla ilgili Uşak İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada ise Kamu düzenini sağlamak, devletimizin ve milletimizin menfaati için suçların işlenmeden önlenmesi, suç işleyenlerin ise yakalanarak adalet önüne çıkarılması için kanunun vermiş olduğu yetkiler çerçevesinde çalışmalarımız devam etmektedir” ifadelerine yer verildi.