Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Denizli’den tam kadro Esnaf ziyareti!

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli’de çalışmalarına hız verdi. İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizli Milletvekili Haşim Teoman Sancar, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, Kadın Kolları İl Başkanı Ayşen Kocabay, Gençlik Kolları İl Başkanı Tugay odabaşıoğlu, İl ve İlçe Yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Gazi Mustafa Kemal Bulvarı esnaflarını ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinlediler.

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli'de

Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zaman vatandaşın yanında olduklarını ve sorunlara çözüm ürettiklerini belirten Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Ülkemiz ağır bir salgın sürecinden geçiyor. Tüm yurttaşlar bu süreçten olumsuz etkilenirken en ciddi sıkıntıyı yaşayan kesimlerin başında esnaflarımız geliyor. Bu kritik dönemde maalesef iktidar,vatandaşın derdine derman olacak bir yardımda bulunmamıştır. Bu süreçte dükkânını kapatan esnafın her türlü vergi, stopaj, sigorta, kira ve faturalarının devlet tarafından karşılanması taleplerimiz, borç içinde yüzen esnafın krediye rahat ulaşabilmesi için sicil affı çıkarılması önerimiz iktidar tarafından gündeme alınmamıştır” dedi.

Denizli ve Türkiye genelinde CHP’li belediyelerin ellerinden geldiği kadar vatandaşın sorunlarını çözmeye çalıştığını belirten Çavuşoğlu, “CHP’li belediyeler kısıtlı imkanlarla halkımızın sorunlarını çözmeye çalışırken Hükümet sorunların görmezden gelmeye devam etmekte, çözüm odaklı politikalar üretememekte ve sürekli gündem değiştirmeye çalışmaktadır. Türkiye bu dönemde vatandaşına en az yardım eden ülkelerin ilk sıralarında yer almaktadır. Esnafın gündemi de halkın gündemi de ekonomik şartlar. Herkes dertli, dükkanlar boş müşteri bekliyor,vatandaş ihtiyaçlarını en hesaplı şekilde karşılamanın derdinde. Pandemi şartlarında iyice ağırlaşan şartlara vatandaşımızın da esnafımızın da dayanacak gücü kalmadı artık. Denizli örgütü olarak Milletvekillerimizde, belediye başkanlarımızla, meclis üyelerimizle birlikte her zaman esnafın ve vatandaşımızın yanında olarak sorunlarını gündeme getirmeye ve çözüm aramaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.