CHP Denizli’den İttifak Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba İYİ Parti ile Denizli’de kurulan ittifak kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi için İYİ Partili aday ile çıkılması kararını değerlendirdi.

CHP Denizli’den İttifak Açıklaması
Yayınlama: 16.12.2018
A+
A-

İl Başkanı Mahir Akbaba, Kadın Kolları Başkanı Sündüz Seçkiner Başsorgun, Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu ve il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın açıklaması gerçekleştirdi.

Akbaba, “24 Haziran seçimlerinin hemen ertesi günü yerel seçimler için çalışmaya başladık. Genel Merkezimizin onayı ile pek çok çalışmayı hayata geçirdik ve 9 ilçede adaylarımızı açıkladık. Büyükşehir Belediyesi için görüşmelerimiz devam ederken ve genel başkan yardımcılarından Denizli’nin ittifakta verilecek iller arasında olmadığı garantisini almışken şuan karşı karşıya kaldığımız karar açıklandı” dedi.

Kırmızı Çizgimiz İlçeler

Büyükşehir Belediyesi ile ilgili alınan kararın ardından partililerin tepkilerinin makul olduğunu vurgulayan Akbaba “büyükşehir için alınan karar ile ilgili İYİ Partili bir heyetle ve kendi partililerimiz ile görüştük. İYİ Parti heyeti ile 3 saat görüştük ve hassasiyetimizi bildirdik. 19 evladımız daha ve hepsi birbirinden değerli. Şuan için istifa etmemiz söz konusu değil ancak kırmızı çizgilerimiz var, buna uygun olmayan bir karara daha imza atılırsa o zaman ittifakın Türkiye’de devamı mümkün olmaz” dedi.

Pazartesi Genel Başkan İle Görüşeceğim

Akbaba açıklamasına devamla “Bugünden sonraki yol haritamızı belirlemek için genel merkezimizde bir görüşme yapacağız. Pazartesi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşerek Denizli’nin ilçeleri ile ilgili bilgileri ve raporu sunacağız. Taleplerimizi belirteceğiz. İlçe başkanlarımızın hassasiyetlerini belirteceğiz. Net fotoğraf daha sonra netleşecek” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.