Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Denizli,İnce’yi Burdur’da Yalnız Bırakmadı

Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı

Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce dün Burdur mitingindeydi.

İnce ilk gece mitingini  saat 21:20 sularında Burdur’da gerçekleştirdi.  Mitin için Denizli’den araç kaldırıldı. CHP Denizli il Başkanı Mahir Akbaba , CHP Denizli Milletvekili Adayı Gülizar Biçer Karaca ve yönetim kurulu üyeleri İnce’yi her zaman olduğu gibi Burdur’da da yalnız bırakmadılar.

Halkın büyük coşkuyla karşıladığı İnce’nin konuşmasından satır başları şöyle:

‘Kıraathane açacağım diyor’

“Tenceredeki et diyorum, mutfağa giren dert diyorum, gelecek diyorum, uzay diyorum, nano teknoloji diyorum. O gelmiş 16 yılın sonunda ‘kıraathane açacağım’ diyor. Kıraathane açacakmış projeye bak projeye.  Fabrika aç fabrika.

Değerli Burdurlular siz etin ve sütün başkentiydiniz. Ne yazık ki hayvancılığın canına okudular. Çiftçi mazotunu alamıyor. Sözümüz söz 24 Haziran’dan sonra Allah’ın izni milletimizin isteğiyle çiftçiye mazotu 3 liradan vereceğiz.”

Proje yok, Fabrika yok, Gelecek yok”

Şimdi meydanlara geliyor anlatıyor. Ama hiç proje yok, fabrika yok, gelecek yok, vizyon yok. Ya bana sataşıyor ya da kıraathane diyor işte başka bir şey yok. Birde iftira atıyor. Adaylık sürecinde sayın Akşener’i, sayın Karamollaoğlu’nu, sayın Demirtaş’ı ve sayın Erdoğan’ı ziyaret ettim. 500’er lirada hesaplarına para yatırdım. Biliyorum ki benim 500 lirama ihtiyaçları yok. Ama Barış, uzlaşma istiyorum. Sonra Hakkari’ye gittim İzmir Marşı ile miting yaptım. Hakkarilere şunu dedim; sayın Akşener’in, sayın Karamollaoğlu’nun, sayın Demirtaş’ın ve sayın Erdoğan’ın size selamı var dedim. İnsanlık gösterdim. Bunu almış sadece Demirtaş kısmını montajlamış. Millete, ‘Bak bak Demirtaş’a da gitmiş’ diyor. Seni bile ziyarete gittim daha ne istiyorsun.” İnce Burdurlulara Erdoğan’ın mitinginde montajlanmış iddia ettiği videoyu gösterdi.

“Benim yaptığım barışma. Onu bile cımbızlamış yarım gösteriyor. Bu zihniyet Türkiye’yi kucaklayamaz, kalkındıramaz, barıştıramaz” dedi.

“Samsun’a gittim sahneye gençler bisiklet getirdi. Bisiklete bindim. Aydın’da zeybek oynadım. Uşak’ta traktöre bindim. Benim bu resimlerimi almışlar bakın neler yapmışlar.” İnce montajlanan fotoğrafların gerçeğini gösterdi.

“Bunlar zavallı emin olun zavallı. Bunlar kaybedeceğini anlayınca ne yapacaklarını şaşırdılar. Ben önceden bu montajları FETÖ’nün adamları yapıyor sanıyordum meğer Erdoğan’ın adamları yapıyormuş. “Bak ablamın başı kapalı arkadaki ablamın da açık. Başı açık ablamıza seslendim. Başını nerede kapatırsın. Camide,  türbede,  namaz kılarken,  kuran okunurken. Ya Pensilvanya türbemi ki oraya giderken başınızı kapattınız. Sizin bu memlekette de ziyaretçilerden bol miktarda var. Adı lazım değil. Belki bayramda açıklarım. Şimdi Ramazanda söylemem.”

”Haram , Helal Ver Allah’ım Garip Kulun Yer Allah’ım”

“Bugün yine hemşehrim Erdoğan bana yine laf atıyor. ‘Kasket takıyor o kasketi 3-5 liraya alırsın’ demiş. Erdoğan ben köylü çocuğum o kasketi 3-5 liraya alırsın ama onun terini satın alamazsın sen. Onu bilmezsin sen. Sen bir zamanlar o imam hatip lisesinde okurken fakir fukara olduğunda böyle değildin. Alıştın saraylara haram, helal ver Allah’ım, garip kulun yer Allah’ım. Oh ne ala memleket. Bak burada engelli kardeşlerim var. Muharrem abinizin sözü olsun o Marmaris’teki sarayı engellilere tahsis edeceğim.”

”Ayran Bile Milli Değil”

“Yerliymiş milliymiş. Sizin mermerin adı ne? Burdur beji değil mi? Peki Burdur beji dünyanın her yerinde var bir tek yerde yok sarayda yok. Bu mu yerli bu mu milli? İnekler Uruguay’dan, samanlar Bulgaristan’dan geliyor. Ayran bile milli değil artık. Bunlar Türkiye’yi Moskova’dan, Brüksel’den, Washington’dan yönetiyor. Ben Türkiye’yi Ankara’dan yöneteceğim.”

”Camını da Al Gel”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çırak eleştirilerini de gündeme getiren İnce, “Meydan meydan geziyor arkamdan konuşuyor. Mert adam yüz yüze konuşur. Meydanlara geliyor çırak diyor bana. Bak bilmediği şeyleri anlatayım. Erbakan hoca diyordu ya, bu sınıftan kaçanlardan. Bence çıraklık da yapmamış, yapsa şunu bilir. Ustalar çıraklar arasında şöyle bir laf vardır, ‘Çırak ustayı geçemezse o meslek ölür’ derler. Çırak bile değil daha. Bana çırak diyor. Peki Bay Erdoğan, o ‘bay’ derken ‘elitist, seçkinci’ demek istiyor. Bana diyor ya ‘Bay İnce’, tam tersine seçkinci, elitist sensin, halk çocuğu benim, bu milletin yerlisi, millisi benim. Bay Erdoğan sana Burdur’dan sesleniyorum, zerre kadar cesaretin, zerre kadar bilgin varsa, diploman varsa diye sorma olan var olmayan var, kıskanır. Onu sorma, olanı var olmayanı var. O zaman madem ekonomiyi benden iyi biliyorsun neden bir televizyonda benim karşıma çıkmıyorsun. Sizce çıkar mı, çıksın mı, bak Erdoğan Burdurlular seni benim karşımda televizyonda tartışmada görmek istiyor. Hadi gel, prompter’ını, camını da al gel, yanına danışmanlarını al gel, gel hepiniz gelin” dedi.

Muharrem İnce ilk gece mitinginin ardından, alandaki Burdurlulardan cep telefonlarının ışıklarını yakmalarını isteyerek, özçekim yaptı.