Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Genel Merkez Sporda Belediyelerle Elele

Bu haberin fotoğrafı yok

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya’nın başkanlığında oluşturulan CHP Spor Üst Kurulu  CHP’li belediyelerle elele gençleri spora yönlendirmek için ortak çalışmalara başladı.

Bu kapsamda CHP Spor Üst Kurulu Yönetim Kurulu  üyesi olan  Hüsnü Oral kurulun amaç ve çalışmalarını,  Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli ise spora ve sporcuya verdiği destekleri Egeyön Haber’e anlattılar.

ORAL : ” İKİ TEMEL HEDEFİMİZ VAR “

Spor Üst Kurulu’nun faaliyetlerine iki önce  CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya başladığını anlatan CHP Spor Üst Kurulu Yönetim Kurulu  üyesi  Hüsnü Oral, kurulun iki ana temel hedefi olduğunu; ilk hedeflerinin çocuklarımıza Atatürk devrim ve ilkelerini , Cumhuriyet değerlerini spor yoluyla öğretmek , ikinci ana hedefin amatör sporların daha disipline olması olduğu ifade etti.

SESLİ : ” TÜRK ULUSUNA FAYDALI BİRER İNSAN HALİNE GETİRMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli gençlere ve sporcuya verdikleri desteğe Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim.” sözünün ışığında devam ettiklerini söyleyerek; ” Gençlerimize Atatürk sevgisini ve devrimlerini işleyerek onları Türk ulusuna faydalı bir insan haline getirmeye çalışıyoruz. Bunlarla ilgili olarak çocuklarımıza spor faaliyetini sevdirmeye çalışıp kötü alışkanlıktan kurtarmak için değişik spor okulları açtık. Voleybol, futbol, basketbol,  tekvando gibi değişik branşlarda spor okulları açtık. Bu spor okullarında eğitimler vererek onları kötü alışkanlıklardan uzak kalmalarını sağlamayı amaçlıyoruz.” dedi.

Spor ve eğitim faaliyetlerinin yazın stad içindeki alanlarda, kışın ise kapalı spor salonunda devam ettiğini anlatan Ufuk Sesli;  Çocuklarla yakın bir şekilde , kendi çocuklarımız gibi ilgilendiklerini ve  onları Atatürk sevgisi içerisinde devrimci nitelikte yetiştirmeye çalıştıklarını ifade etti.

GÜRKAN GENÇ ÖZEL HABERİ