Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP İlçe Başkanı Darp Edildi

Aydın’da CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin evinin önünde darp edildi. Zanlılar kısa sürede yakalandı.

Aydın’da CHP Efeler İlçe

Aydın’da Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, evinin önünde bir grup tarafından saldırıya uğradı. Dün akşam 19.30 sıralarında gerçekleştirilen saldırıda CHP İlçe Başkanı Mersin başından yaralandı. İlçe Başkanı Mersin’i darp eden grup olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan Mersin’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis kaçan saldırganları kısa sürede yakaladı.

“Saldırının peşini bırakmayacağız”

CHP Efeler ilçe Başkanı Polat Bora Mersin’e yapılan saldırının alelade yapıldığını düşünmediğini belirten İl Başkanı Ali Çankır, “Bu saldırının planlı olduğunu düşünüyoruz. Emniyet güçlerimize duyarlılıkları için teşekkür ediyorum. İlçe başkanımız bugüne kadar siyasi mücadelesinde önemli bir yol aldı. Bu saldırının peşini bırakmayacağız. İlçe başkanımızın sağlık durumu iyi. Faillerle ilgili çalışmanın tespitini yaptılar” diyerek saldırının siyasi yönü olduğunu düşündüklerini söyledi.

  “Bu Aydın’a yakışmayan bir davranış”

 Özgür bir ülkede yaşadıklarını ifade eden Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, “Aydın’da insanlar demokratik bir şekilde düşüncelerini ifade edebilirler. Ama bu düşüncelerini ifade ettikten sonra birilerinin çok rahatsız olması, şiddete başvurmalarını gerektirmiyor. Bu Aydın’a da yakışmayan bir davranış. Bu saldırıyı 20 yaşında olan bu çocukların yapması mümkün değil. Bunu birilerinin azmettirdiği ortada. Yasal çerçevede gereken her türlü hesaplaşmayı yapacağız. Bundan hiç kimse endişe etmesin” dedi.