CHP İzmir Adayları Egeyön Haber’e Konuştu

CHP İzmir Adayları Egeyön Haber’e Konuştu
Yayınlama: 31.05.2018
A+
A-

24 Haziran seçimleri öncesinde  partiler seçim çalışmalarını sürdürüyor.  Milletvekili adaylarının belirlenmesinin ardından sıra adayların tanıtımına geldi. Bu kapsamda  Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili adayları Alsancak’ta bulunan tarihi Havagazı fabrikasında düzenlenen bir törenle tanıtıldı.

 

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in konuşmasının ardından Milletvekili aday tek tek kendilerini tanıttı. Tanıtım toplantısının ardından Chp İzmir Milletvekili  adayları Selin Sayek Böke , Kani Beko, Bedri Sertel ve Sevda Erdan Kılıç  gündemi ve seçim çalışmalarını Egeyön Haber’e anlattı.

CHP İzmir milletvekili adayı Selin Sayek Böke dolar kuru ve seçim çalışmalarını değerlendirdi. Böke  “Bir bakanın kur düzeyini belirli bir yere oturacaklarını hem de bir kaç günde söylemesi manipülasyon ve spekülasyon diye adlandırdığı faaliyetlerin kendisine yol gösteren bir adımdır. Bu kendi başına kabul edilmez bir durum olduğunu belirterek” 3.02’TL’ den 4 TL’nin üzerine taşımış olan kur’un müsebbibi sayın bakanında içinde olduğu iktidarın kendisidir.” şeklinde konuştu.

’24 Haziran’da mutlaka Muharrem İnce Cumhurbaşkanı , CHP ise iktidar olması gerekir diye düşünüyorum’

 

Bir ömür çalışan işçilerin ekonomik, demokratik, siyasi, sosyal haklarını mücadelesini ve halkın sorunlarını dile getirmek için yürüyüşlerde grev çadırlarında mücadele veren işçi sınıfına inan bir işçi olarak 1. Bölge 4. sıradan aday olduğu belirten Kani Beko “24 Haziran’da mutlaka Muharrem İnce Cumhurbaşkanı , CHP ise iktidar olması gerekir diye düşünüyorum.” dedi.

CHP 2. Bölge 7. sıra milletvekili adayı Bedri Sertel 2015 yılında seçimlerde  İl Başkanı olarak görev yaptığı ve  ekip  olarak oldukça başarılı olduklarını hatırlatırken bu süreçte erken seçim gelince aday olmaya karar verdiğini ve partisinin kendini güzel bir yerde aday yaptığını; kendisi için 1. veya 2. bölgenin fark etmediğini, il başkanlığı yapmış biri olarak nerede görev verilirse gelir alırız, bu önemli süreçte CHP’nin çok iyi şeyler yapması sorumluğu olduğunu belirtti.

Milletvekili adayı Sevda Erdan Kılıç siyasete 1999 yılında CHP’de müşahit olarak başladığını ve bir çok kademede görev aldığını belirterek, örgütten gelen bir milletvekili adaya olarak il ve ilçe yönetimi ile birlikte koordinasyon için de seçim çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.