CHP İzmir’de bir önemli istifa daha! İş İnsanı Ergenay CHP’den İstifa etti!

CHP İzmir’de bir önemkli istifa da CHP Menderes’ten geldi. CHP Menderes ilçe örgütünde aktif kişiliği ile ön plana çıkan Abdurahman Ergenay sosyal medyadan yaptığı açıklama ile CHP’den istifa ettiğini açıkladı.

CHP İzmir’de bir önemli istifa daha! İş İnsanı Ergenay CHP’den İstifa etti!
Yayınlama: 15.02.2021
A+
A-

Cummhuriyet Halk Partisi’nde istifa silsilesi devam ediyor. CHP Menderes ilçe örgütü’nde aktif kişiliği ile dikkat çeken iş insanı Abdurahma Ergenay partisi CHP’den istifa etti. Sosyal medyadan yaptığı istifa açıklamasında hem parti yönetimini hem de parti içi meselelerde karşılaştığı tutumları eleştiren Ergenay, ‘Bu yapının ve ben benci CHP’li yöneticilerin arasından ayrılma zamanı geldiğine inanarak istemesem de üzülerek yıllardır bayrağını hiçbir çıkar ve menfaat beklemeden salladığım partimden istifa ediyorum.’ ifadelerini kullandı.

İşte açıklamaların tamamı:

Hiç düşünmemiştim yıllarımı verdiğim sokak sokak koşup bayraklarını astığım el ilanlarını dağıttığım uğruna maddi ve manevi bedeller ödediğim CHP halktan uzaklaştırıp ve bir avuç koltuk sevdalısının elinde oyuncak olacağını.

Parti içinde adam kayırmacılık, senin adamın benim adamım politikası, tepeden atama milletvekilleri, ön seçimsiz belediye Başkan adayları, tek aday dayatmasıyla ilçe ve il kongreleri belediyelerde liyakatsiz işe alımlar, partinin kapısından içeriye girmemiş insanları müdür amir yapmak, tabandaki işsiz gençlere sahip çıkmamak, örgütteki çoşkuyu arttırmıyor inadına umutsuzluğa sürüklüyor.

Halkımız esnafımız yokluk içinde kan ağlıyor. CHP halkın dertlerine derman proje üretmediği gibi parti içinde demokrasiyi yok ederek lime lime dökülen bir iktidardan bıkmış usanmış insanların oylarını almaktan çok uzak.

Politika üretemeyen umut olamayan, Halka kulaklarını tıkayan bir parti bizim bildiğimiz CHP olmaktan çok uzaklaştı.
Bütün iyi niyetli eleştirilerimize kulak tıkayan, tabanın ne söylediğini dinlemeyen, yapıyla bir yere varamıyacağımız açık ve net belli oldu.
Bu yapının ve ben benci CHP’li yöneticilerin arasından ayrılma zamanı geldiğine inanarak istemesem de üzülerek yıllardır bayrağını hiçbir çıkar ve menfaat beklemeden salladığım partimden istifa ediyorum.

Memleket meselelerini takip etmeye çözümünde bir nefer olmaya devam edeceğim.
Atatürk ilke ve devrimleri mücadelemizin ışığı olacak korkmadan karanlıkları aydınlatarak memlekete sahip çıkarak yoluma devam edeceğim.
Kamuoyuna saygılarımla..

Abdurrahman Ergenay

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.