CHP İzmir Gençliği Sordu: Aşı Nerede?

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Gençlik Kolları, hükümetin covid-19 aşısı ile ilgili izlediği yönetimi ve tutarsızlıkları hedef alan bir video yayınladı.

CHP İzmir Gençliği Sordu: Aşı Nerede?
Yayınlama: 05.05.2021
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Gençlik Kolları, yaklaşık bir buçuk yıldır devam eden pandemi süresince aşıyla ilgili yapılan hataları vurgulayan bir video çalışması gerçekleştirdi.

https://youtu.be/Wy4QrrLQUHk


Sosyal medyada büyük beğeni toplayan video, kısa süre içerisinde geniş kitlelere ulaştı. Videoda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın verdiği sözleri tutamadığına ve birbiriyle çelişen açıklamalar yaptığına dikkat çekildi.

KOTAN; AŞIYLA İLGİLİ SÖZLER TUTULMUYOR

Video çalışmasıyla ilgili açıklamada bulunan CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan; “Hükümetin aşı süreciyle ilgili yürüttüğü çalışmalar tüm Avrupa’nın ve dünyanın fazlasıyla gerisinde kaldı.” Dedi. Başkan Kotan, Avrupa’da bir çok ülkede maske kullanımına bile son verilmişken, ülkemizde maalesef henüz yeterli aşı tedariği bile gerçekleştirilemedi. Bu noktada sürekli sözler verilsede hiç birinin tutulmadığını görüyoruz, diye konuştu. Kotan, CHP İzmir gençliği olarak aylardır 128 Milyar Dolar’ın nerede olduğunu ısrarla sormamıza rağmen hiç bir cevap alamamıştık. Şimdi de aynı şekilde aşının nerede olduğunu soruyoruz, umarım bu sefer yetkililer tarafından tatmin edici bir açıklama yapılır, diyerek sözlerini tamamladı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.