CHP İzmir Milletvekili Adaylarını Tanıttı

CHP İzmir Milletvekili Adaylarını Tanıttı
Yayınlama: 31.05.2018
A+
A-

Seçim çalışmaları kapsamında Milletvekili adayları sahada çalışmalarına devam ederken CHP İzmir milletvekili adayları Alsancak Hava Gazı Fabrikası’da düzenlediği toplantı ile tanıtıldı.

Tarihi bir mekanda  gerçekleşen tanıtım toplantısına adaylardan, Murat Bakan, Özcan Purçu, Kani Beko, Mehmet Ali Çelebi, Tacettin Bayır, Ednan Arslan, Sefer İpekli, Kazım Umdular, Nilay Kökkılınç, Ezgi  Deniz Urunga, Devrim Barış Çelik, Zekiye Seda Sönmez, Şener Akdemir, Kemal Kılıçdaroğlu , Selin Sayek Böke, Kamil Okyay Sındır, Sevda Erdan Kılıç, Mahir Polat, Bedri Serter, İdris Yavuzyılmaz, Ali Engin, Salih Özçifçi, Mehmet Birlik, Onur Kadir Eryüce, Hatice Zeybek, Ebru Okay katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan yoğun programları nedeniyle Atilla Sertel ise rahatsızlığı nedeniyle toplantıda yer almadı.

 

AKP iktidarına artık TAMAM deme zamanımız gelmiştir

 

Aday tanıtım toplantısında konuşan İl Başkanı Deniz Yücel “24 Haziran’da ülkemizin geleceği belirleyeceği bir seçimle karşı karşıyayız. AKP İktidarı erken seçim kararı, AKP’nin bu ülkeyi artık, bu ülkeyi ardık yönetemediğinin itirafıdır” dedi ve sözlerine şöyle devam etti : “Bizim Cumhuriyet Halk Partisi olarak, bu ülkede cumhuriyete, demokrasiye ve adalete sahip çıkan tüm kesimlerle, bu ülkenin üzerine kabus gibi, karabasan gibi çöken AKP iktidarına artık TAMAM deme zamanımız gelmiştir. Bu yola çıkarken bizler en çok İzmir halkına güvendik. Bu manzara gücümüze güç katarken, İzmir’e layık olmak için daha da çok çalışmayı bir görev sayıyoruz. Genel Başkanımız tekrar İzmir’den 2. Bölge 1. Bölge’den aday olarak bizleri onurlandırdı ve bize güç verdi onur verdi. Sizlerin de bildiği gibi, Partimizi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil edecek birbirinden değerli isimler var. Bu isimleri ‘İzmir özelinde, İzmir milletvekili adaylarımız olarak basınımıza ve İzmir kamuoyuna tanıtmak, takdim etmek için bugün sizlerle birlikteyiz. Şimdi 24 Haziran’a kadar İzmir’de, sonrasında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde geleceğimiz, demokrasimiz, cumhuriyetimiz ve halkımız için çalışacak İzmir Milletvekili Adaylarımıza sözü bırakıyorum.”

Milletvekili adayları tek tek kendilerini tanıtmasının ardından toplu fotoğraf çekimi ile program sona erdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.