CHP İzmir Milletvekilleri İstanbul’da görevinin başında

Bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için 31 bin 342 sandıkta oy verme işlemleri başladı. 10 milyon 560 bin 963 kayıtlı seçmenin oy kullanacağı oy verme işlemi saat 17.00’da sona erecek. CHP İzmir Milletvekilleri sandık başlarında…

CHP İzmir Milletvekilleri İstanbul’da görevinin başında
Yayınlama: 23.06.2019
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için oy verme süreci başladı. Tüm Türkiye’nin dikkatle takip ettiği seçimlerde partililer büyük bir titizlikle çalışmalar yürütüyor. Sandık kurulları, okullardaki durumlar milletvekilleri tarafından kontrol ediliyor.

İzmir’den 6 milletvekili ilçe sorumlusu oldu. 5 vekil ise dönüşümlü milletvekili olarak görev yapıyor. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan ve Kamil Okyay Sındır, Grup Başkanvekilli Engin Özkoç’un sorumlu olduğu 1. Bölge ilçe grubunda yer aldı. Bakan Ataşehir, Sındır ise Ümraniye sorumlusu olarak 23 Haziran’a kadar ilçede görev yapıyor. Özgür Özel’in sorumluluğundaki 2. Bölge ilçelerinde İzmir’den Bedri Serter yer aldı. Bedri Serter, Kâğıthane ilçe sorumlusu olarak görev yapıyor. Ednan Arslan, Mahir Polat ve Tacettin Bayır ise Grup Başkanvekili Engin Altay’ın sorumluluğundaki 3. Bölge’de görev alıyorlar. Arslan Bağcılar’da, Bayır Silivri’de, Polat ise Güngören’de ilçe sorumlusu olarak çalışıyor.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.